Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Europos ralio čempionate Liepojoje dalyvaus penki lietuviai

Antrasis Europos ralio čempionato etapas Liepojoje pritraukė ne tik greičiausius Europos ekipažus, bet ir keletą dalyvių iš Lietuvos. Tarp 52-iejų čia startuosiančių ekipažų bus ir penki lietuviai: trys vairuotojai ir du šturmanai.
„Rally Liepaja“ 2014
„Rally Liepaja“ 2014 / Autorally.lv nuotr.

Praėjusį savaitgalį vykusiame „Halls Winter Rally“ ketvirtą vietą užėmęs Dominyko Butvilo ir lenko Kamilo Hellerio ekipažas neslėpė, kad Lietuvos čempionato varžybos – tik treniruotė prieš rimtesnį renginį – Europos ralio čempionatą (ERC).

Čia jie dalyvaus „Production Cup“ gamyklinių automobilių įskaitoje, kur varžysis su gerai žinomais ralistais kaip Janis Vorobjovas, Martinšsas Svilis ar Davidas Botka. 

Galingiausioje įskaitoje bus galima išvysti ir lietuviams girdėtas pavardes – Kajetanas Kajetanowiczius, Aleksejus Lukyanukas, Craigas Breenas ar Raulis Jeetsas.

Vienas įdomiausių ekipažų bus ruso Aleksejaus Lukyanuko – jo šturmanas yra Jevgenijus Červonenko iš Ukrainos, o jų automobilis paženklintas lipdukais, kviečiančiais nutraukti karą Ukrainoje.

Silpnesnėje, ERC3 įskaitoje, dalyvaus du lietuviški ekipažai: Jonas Pipiras su Ramūnu Babachinu važiuos „Škoda Fabia R2“ automobiliu, o Laurynas Diržininkas su Daliumi Strižanu – „Ford Fiesta“. 

Ralio rezultatus ir nuotraukas viso savaitgalio metu rasite www.gazas.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius