Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gera žinia: Balys Bardauskas po operacijos šypsosi ir drąsina kitus

15min jau rašė apie Balio Bardausko, dalyvavusio Dakaro ralyje, „vienišių“ klasėje, kritimą paskutiniame etape, vos 50 km iki finišo. Tačiau toks likimo pokštas Balio nepalaužė, jis netgi bandė tęsti Dakarą abiem lūžusiom rankom. Tačiau tai nemanoma: kaip paaiškėjo vėliau, rankų lūžiai buvo daugybiniai, ypatingai sunkiai sužeista dešinioji ranka.
Balys Bardauskas Limos ligoninėje
Balys Bardauskas Limos ligoninėje / Komandos nuotr.

Abiejų rankų operacija Baliui buvo atlikta praėjusią naktį, ji užtruko ilgiau nei 3 val. Po to Lietuvos motociklininkas buvo paguldytas į intensyvios slaugos palatą.

Šioje ligoninėje po Dakaro gydoma ir daugiau motociklininkų, su kuriais Balys nuolat pasikalba. Žinoma, tik su tais, kurie gali vaikščioti ir patys iki jo ateina. Pavyzdžiui Migelis Caetano (Miguel Caetano), kurio startinis numeris buvo 134. Plačiau apie Migelio nuotykį priešpaskutiniame starte, kai išbėgo karšta variklio alyva, galite skaityti čia.

„Toks tas Dakaras – nenuspėjamas iki pačios paskutinės minutės“, – šypsosi Balys Bardauskas.

Planuojama, kad Balys Peru liks dar 3-4 dienoms, o po to kartu su savo komandos nariais parskris į Lietuvą. Tėvynėje gydymas bus tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius