Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hunt the Wolf“ varžybos prasideda: į startą stojo ir lietuviai

Rumunijos Transilvanijos regionas dažniausiai siejamas su Drakulos vardu, tačiau keturračių motociklų sporto aistruoliams ne ką prasčiau žinoma sąsaja – vilko medžioklė. „Hunt the Wolf“ pavadintos varžybos jau 11-ą kartą sukvietė šimtus dalyvių iš viso pasaulio, tarp kurių – ir saujelė lietuvių.

Pirmadienį vairuotojai praėjo medicininę komisiją, šiek tiek treniravosi bei reguliavo techniką. Varžybų startą turėjo tik pačios sunkiausios – „Extreme“ – klasės motociklininkai. Jie kilo į kalnus, kur laukė kvalifikacinė trasa – „Extreme“ klasėje norintys dalyvauti vairuotojai privalėjo įveikti ją per nustatytą laiką. Greičiausias čia buvo Radu Lungu, nugalėjęs 2016-ųjų „Hunt the Wolf“ varžybose.

Šioje klasėje dalyvauja ir vienas lietuvis – Mindaugas Lelys. Jis kvalifikacijoje užėmė 14-ą vietą. Po finišo jis pasakojo, jog užduotis buvo itin sunki – teko daug naviguoti bei kilti itin stačiomis įkalnėmis. Viso kvalifikacinį etapą per laiko normą įveikė tik 17-a dalyvių iš 39, norėjusių startuoti „Extreme“ klasėje.

Gausiausias lietuvių būrys dalyvauja vidurinėje pagal pajėgumą klasėje – „Crossover“. Čia suvažiavo visa „ATV Fanai Racing Team“ komanda – 4 vairuotojai (Tomas Kaubrys, Paulius Vaišneideris, Mindaugas Veiveris ir Antanas Kanopkinas) bei būrys aptarnaujančio personalo.

„Medicininė patikra taip gražiai rumuniškai 2-3 valandas užsitęsė. Po to dar pasitreniravom kalnuose, o vakare technikai dar turėjo darbo“, – apie pirmadienio veiklą kalbėjo „ATV Fanai Racing Team“ komandos atstovas Simas Jaskutėlis.

„Mūsų nuotaikos puikios, motociklai vakar visą vakarą buvo tvarkomi, ruošiami šiandienos startui. Pakeistos traukės, antgaliai, viskas perveržiama. Kalnai žiauriai statūs. Trasos yra trumpesnės nei praėjusiais metais, bet daug sudėtingesnės, tad prireiks daugiau techniškesnio vairavimo. Tai reiškia, kad nuotykių tikrai bus“, – optimistiškai antradienio rytą kalbėjo vienas iš „ATV Fanai Racing Team“ komandos vairuotojų Antanas Kanopkinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius