Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hyundai“ komandą palikę WRC pilotai į pasaulio ralio čempionatą gali grįžti su nauja ekipa

Ralio naujienas skelbiantis portalas „RallyFish“ pranešė, kad pasigirdo kalbų, jog kitais metais Pasaulio ralio čempionatas (WRC) gali pasipildyti nauja komanda. Į ralio trasas gali grįžti „Monster Energy“ vardas.
Oliveris Solbergas ir Kenas Blockas
Oliveris Solbergas ir Kenas Blockas / Komandos nuotr.

„RallyFish“ šaltiniai Europoje praneša, kad „Monster Energy“ ketina sudaryti ekipą kitų metų WRC sezonui. Joje galėtų startuoti „Hyundai“ komandą po šio sezono palikęs estas Ottas Tanakas ir jaunasis švedas Oliveris Solbergas.

Teigiama, kad komanda galėtų veikti savarankiškai ir būti vadovaujama Oliverio Solbergo tėvo Peterio Solbergo kartu su „Monster Energy“ ambasadoriumi automobilių sporte Kenu Blocku.

Kita versija – „Monster Energy“ komanda galėtų būti integruota į dabar veikiančios „M-Sport Ford“ komandos struktūrą. Jau dabar kalbama, kad bet kokiu atveju komanda startuotų „Ford Puma Rally1“ WRC automobiliu.

Tokios kalbos pasigirdo po to, kai Solbergų šeima lankėsi „Monster Energy“ kompanijos būstinėje, su kuria palaiko artimą ryšį. Versiją sustiprino paties Oliverio Solbergo paskelbta žinutė, kad „artėja kai kas puikaus“.

Kol kas šios informacijos „Monster Energy“ oficialiai nepatvirtino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius