-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į rikiuotės viršų sugrįžęs „Organicagro Racing Team“ ekipažas ruošiasi lemiamai dienai Juodupėje

Penktadienį Juodupėje startavo Lietuvos „Baja“ čempionato ir taurės antrasis etapas. Pirmąją dieną dalyvių laukė keturi greičio ruožai, kurių bendras ilgis – apie 150 km. Pirma varžybų dalis sudėtingai klostėsi „Organicagro Racing Team“ duetui, tačiau antroje dienos dalyje ekipažas atrado tempą, rašoma pranešime
„Organicagro Racing Team“
„Organicagro Racing Team“ / Komandos nuotr.

Po pirmųjų dviejų greičio ruožų Vaidoto Paškevičiaus ir Gyčio Vercinsko duetas buvo kiek nepatenkintas savo rezultatu, kadangi ekipažas darė tiek navigacines, tiek vairavimo klaidas ir praleido varžovus į priekį.

Tačiau antroji dienos pusė komandai jau klojosi kiek sklandžiau – laimėti abu greičio ruožai. Toks rezultatas „Organicagro Racing Team“ duetą klasės rikiuotėje kilstelėjo į pirmąją vietą.

„Trečiame greičio ruože jau prabudome, jautėsi koncentracija. Važiavome aštriai, stipriai, nuolat atakavome, nes pirmųjų dviejų greičio ruožų rezultatas mūsų netenkino. Navigacijoje jau buvome tikslūs, daug nepraradome.

Pagal preliminarius rezultatus, pavyko kažkiek „atsigroti“. Tikimės, kad neprisirinkome baudų ir pavyks susigrąžinti užleistas pozicijas“, – po pirmosios dienos kalbėjo Vaidotas Paškevičius.

Šeštadienį „Baja“ dalyvių laukia du trumpi greičio ruožai, kurių bendras ilgis sieks vos 10 km. Kaip teigia Vaidotas Paškevičius, čia išlošti galima nedaug, tačiau prarasti – viską. Nepaisant to, pilotas neketina mažinti tempo ir tvirtina važiuosiantis jam įprastu ritmu.

„Mes visada važiuojame žiūrovams ir savo malonumui. Darome viską, ką mokame geriausiai. Tikrai nebus kažkokios lėto ir atsargaus važiavimo strategijos. Važiuosime taip, kad važiuojame visada, nes yra pavyzdžių, kai bandant važiuoti ne savo, o mažesniu tempu, išsimušama iš ritmo ir tuomet būna problemų. Taigi, važiuosime pagal savo galimybes ir tikrai ne mažiau“, – tvirtino Vaidotas Paškevičius.

Po pirmosios lenktynių dienos Vaidotas Paškevičius su Gyčiu Vercinsku artimiausius varžovus preliminariai aplenkė septyniomis minutėmis. Trečioje vietoje esantys oponentai nuo „Organicagro Racing Team“ ekipažo atsilieka 10 minučių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius