Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įamžintas Vaidoto Žalos incidentas ralio varžybose Druskininkuose

Vaidotas Žala, važiuojantis su savo broliu Žygimantu, paskutiniame Lietuvos ralio čempionato etape „Rally Classic“ savo „Subaru Impreza“ automobilį į pirmos dienos finišą atvežė antroje pozicijoje, tačiau duetas turėjo ir vieną incidentą.
„Rally Sorland“ bandomasis greičio ruožas
„Rally Sorland“ bandomasis greičio ruožas / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Kol kas šiems broliams tai geriausias pasiekimas karjeroje – dar niekada Vaidotas Žala lietuviško ralio etapuose nebuvo taip aukštai bendroje įskaitoje.

„Pasinaudojome priešininkų nesėkmėmis ir patys nebuvome lėti. Tiesa, pirmajame greičio ruože jau galvojau, kad ralis mums baigsis“, – po pirmos lenktynių dienos sakė Vaidotas Žala.

Viename iš tramplinų lenktynininkai nusileido šalia kelio ir viskas baigėsi laimingai tik dėl to, kad šalikelėje nepasitaikė didesnių kliūčių.

„Šiek tiek apgadinome automobilio apačią, tačiau didesnių pažeidimų pavyko išvengti. Jeigu ir šeštadienį nedarysime didesnių klaidų, viskas bus puiku“ – prieš prasidedant antrai ralio dienai sakė V.Žala.

VIDEO: V.Žalos incidentas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius