Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ilgąjį savaitgalį Driftiškėse laukia šonaslydžio fiesta

Rugpjūčio vidurys turėtų pradžiuginti ne vieną, išsiilgusį didesnio skaičiaus poilsio dienų. Tam, kad šios neprabėgtų tiesiog gulinėjant ir sukant galvą, ką įdomaus nuveikti, „Betsafe Drift Camp #4“ organizatoriai rugpjūčio 13-14 dienomis kviečia užsukti į Driftiškes, kur laukia akį traukiančių vaizdų, veiksmo, padangų dūmų ir azarto kupinas šonaslydžio vakarėlis.
Šonaslydžio fiesta Driftiškėse
Šonaslydžio fiesta Driftiškėse / Andriaus Lauciaus nuotr.
Temos: 2 Driftas Autosportas

Tiems, kurie dar nežino, kur yra Driftiškės, vertėtų įsiminti, jog tai – Kuršėnuose esančios Šiaulių darbo rinkos mokymo centro autodromo apylinkės. Vingių kupina autodromo trasa – pati ta, kai reikia pademonstruoti meistriškumą ir tikslų automobilio valdymą.

Linas Ramoška, „Betsafe Drift Camp #4“ organizatorius, pasakoja, kad artėjantis renginys yra tai, ką smagiausia matyti visiems šonaslydžio gerbėjams. Mat vieną dieną, rugpjūčio 13-ąją, čia vyks Lietuvos „drifto“ čempionato „Semi-PRO“ lygos etapas, kuriame dalyviams teks pasiraitojus rankoves kibti į PRO lygos trasą ir ją sėkmingai įveikti. Reikia tik tikėtis, kad skaičius 13 ne vienam netaps lemtingu, nors organizatoriai perspėja, kad ne vieno šioje trasoje gali laukti didesnės ar mažesnės avarijos.

„O sekmadienį, rugpjūčio 14-ąją, tikrai nežadame stabdyti viso vakarėlio: laukia lietuviams jau puikiai pažįstamas „Matsuri“ (tai japoniškas žodis, reiškiantis šventę), kurio metu trasoje vienu metu galės važiuoti keliolika pilotų ir pademonstruoti, ką moka geriausio“, – sako jis.

Tai, kad „Matsuri“ laukiamas ne tik žiūrovų, kurių šimtai visuomet bando užsiimti kuo geresnę vietą, kad matytų kuo daugiau, bet ir šonaslydininkų, rodo registracijos tempai.

„Žinau, kad šis formatas ypač mėgiamas ir laukiamas, išbandyti jį nori ne vienas, o kartą pabandę daugelis stengiasi užsiimti vietą čia vėl ir vėl. Bet registracijos tempai pranoko lūkesčius: per 15 minučių į „Matsuri“ užsiregistravo 100 šonaslydininkų“, – dalinosi L. Ramoška.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius