Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„IndyCar“ lenktynėse sunkią galvos traumą patyrė Justinas Wilsonas, sportininko būklė kritinė

Sekmadienį Pocono ovale įvykusiose „IndyCar“ lenktynėse, kuriose nugalėjo Ryanas Hunteris-Reay‘us, sunkiai susižalojo Justinas Wilsonas.

Varžyboms artėjant prie pabaigos, avariją trasoje patyrė Sage‘as Karamas. Nuo amerikiečio bolido nulūžusi nosis kliudė pro šalį važiavusio J. Wilsono šalmą. Sportininkas po smūgio neteko sąmonės ir trenkėsi į apsauginę sieną. Ištrauktas iš bolido lenktynininkas sraigtasparniu buvo išskraidintas į artimiausią ligoninę.

Vėliau spaudai išplatintame pranešime, „IndyCar“ atstovai patvirtino, kad J. Wilsonas patyrė sunkią galvos traumą.

„Pocono trasoje vykusiose lenktynėse „IndyCar“ pilotas Justinas Wilsonas patyrė sunkią galvos traumą. Sportininkas šiuo metu yra komoje, jo būklė – kritinė. Justinui ir jo šeimai „IndyCar“ siunčia savo mintis ir maldas“, – teigiama „IndyCar“ pranešime spaudai.

„Žinau tik tiek, kad jis buvo be sąmonės ir visiškai nereagavo į aplinkinių veiksmus. Ištrauktas iš bolido Justinas buvo skubiai išskraidintas į ligoninę. Situacija labai bloga, esu itin sunerimęs“, – sakė J. Wilsono komandos vadovas Michaelas Andretti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius