Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jonas Karklys puikiai pasirodė „ADAC TCR Germany“ lenktynių etape

Šeštadienį Vokietijos žiedinių lenktynių „ADAC TCR Germany“ čempionato lenktynėse „Lausitzringe“ Jonas Karklys iškovojo podiumą, rašoma pranešime.
Vokietijos žiedinių lenktynių „ADAC TCR Germany“ čempionato lenktynėse „Lausitzringe“ Jonas Karklys iškovojo podiumą
Vokietijos žiedinių lenktynių „ADAC TCR Germany“ čempionato lenktynėse „Lausitzringe“ Jonas Karklys iškovojo podiumą / Komandos nuotr.

Lietuvos sportininkas puikiai pradėjo lenktynių savaitgalį, jau kvalifikacijoje užėmęs antrąją vietą ir nusileidęs tik tokį patį „Hyundai i30 N TCR“ automobilį vairuojančiam Luca Engstleriui.

Po starto „NordPass“ komandos atstovas sėkmingai išlaikė poziciją ir neleido varžovui iš Vokietijos nutolti. Tik kiek vėliau drąsiu lenkimu pasižymėjęs danas Martinas Andersenas aplenkė lietuvį ir pakilo į antrąją vietą.

„Džiaugiuosi užima antrąja vieta kvalifikacijoje ir iškovotu podiumu. Neblogai sureguliavome automobilį, tad pavyko jau antrajame kvalifikacijos rate užfiksuoti gerą rezultatą, garantavusį poziciją pirmojoje starto eilėje“, – po varžybų mintimis dalijosi J. Karklys.

„Lenktynėse dar buvo šiek tiek greičio rezervo, bet tuo pačiu reikia pataupyti ir padangas, nes ne visada jų užtenka iki varžybų pabaigos, todėl per daug nerizikavau bandyti atakuoti priekyje buvusį varžovą“, – pridūrė lietuvis.

Tuo metu pirmas finišo vėliavą kirto čempionato lyderis L. Engstleris, antras – M. Andersenas.

Tai buvo trečiasis šių metų Vokietijos žiedinių lenktynių etapas iš septynių.

Priminsime, kad J. Karklys prieš tris savaites iškovojo pergalę „TCR Eastern Europe“ automobilių lenktynėse Slovakijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius