-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas buvo nutylėta „Netflix“ dokumentikoje apie M.Schumacherį?

Neseniai „Netflix“ pristatė žadą atimančią dokumentiką apie Michaelį Schumacherį. Šį kartą pažvelgsime į tai, kas ten buvo nutylėta. Nusikelkime į 1991-uosius metus. Trys vyrai sėdi prabangiame ant Komo ežero kranto įsikūrusiame „Villa d‘Este“ viešbutyje. Gurkšnodami brangų airišką viskį jie iki paryčių spręs būsimo garsiausio moderniosios eros „Formulės 1“ lenktynininko likimą. O mes sužinosime, kaip po tos nakties Michaelis pateko į suteptos moralės „Formulės 1“ vadovo komandą.
Michaelis Schumacheris 2008-ųjų rugsėjį
Michaelis Schumacheris 2008-ųjų rugsėjį / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tą įtakingų vyrų kompaniją sudarė: Bernis Ecclestone (buvęs ilgametis „Formulės 1“ komercinių teisių valdytojas), Eddie Jordanas („Jordan“ komandos vadovas) ir tą naktį perspektyvų vokietį į savo komandą gavęs Flavio Briatore (tuometinis „Benneton“ komandos vadovas).

Pradžiai susipažinkime su F.Briatore. Tai verslininkas, restoranų ir mados magnatas, buvęs supermodelio Naomi Campbell ir aktorės Heidi Klum vyras. Jis taip pat yra pagarsėjęs sukčius, kuriam po 2008 m. „Singapūro Grand Prix“ varžybų metu tyčia inscenizuotos avarijos buvo uždrausta iki gyvenimo pabaigos dalyvauti su autosportu susijusioje veikloje. Kokiu būdu toks žmogus galėjo taip iškilti ir kaip jį likimas suvedė su Michaeliu Schumacheriu?

Didysis machinatorius F.Briatore gimė prieš 71-erius metus nedideliame Italijos Kuneo miestelyje, Alpių kalnų papėdėje. Nors ir buvo iš mokytojų šeimos, Flavio mokykloje nesisekė, kelis kartus iš jos išmestas dvejetukininkas, mokslus baigė pačiais blogiausiais pažymiais.

Po mokyklos baigimo jis pradėjo dirbti slidinėjimo instruktoriumi, vėliau restorano vadybininku ir iškart įkūrė net savą restoraną (kuris, tiesa, greit bankrutavo palikdamas jam kalnus skolų). Tada bandė ir draudimo agento darbą, kol tapo prieštaringai vertinamo verslininko Attilio Dutto asistentu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius