Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos autokroso čempionatas ir pirmenybės sekmadienį keliasi į Vilkyčius

Jau artėjantį sekmadienį vienoje geriausių Lietuvos trasų, Vilkyčiuose bus surengtas penktasis Lietuvos autokroso ir pirmenybių čempionato etapas. Jo metu čia savo jėgas išmėgins ir dėl svarbių sezono taškų kovos greičiausi šalies lenktynininkai.
Autokroso čempionatas Vilkyčiuose/organizatorių nuotr.
Autokroso čempionatas Vilkyčiuose/organizatorių nuotr.
Temos: 1 Autokrosas

Nors šis etapas vadinamas penktuoju, tačiau faktiškai jis yra ketvirtasis, mat Ukmergėje turėjusios vykti varžybos buvo atšauktos. Dėl šios priežasties dalyviams kiekvienas likęs etapas tapo dar svarbesnis, mat prarasti svarbių sezono taškų nenori nė vienas dalyvis.

Varžybų Vilkyčiuose organizatorius Kazimieras Gudžiūnas patikino, kad dalyvių lauks itin kruopščiai paruošta trasa bei dalyvių parkas, o žiūrovai galės išvysti visą autokroso varžybų grožį. Beje, papildomos motyvacijos dalyviams suteiks ir tai, jog visi prizininkai bus apdvonoti ne tik taurėmis, bet ir piniginiais prizais.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Varžybų akimirka
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Varžybų akimirka

Rugpjūčio 26-ą dieną, sekmadienį dalyviai į trasą ims rinktis jau nuo septintos valandos ryto, mat jų lauks administracinė komisija ir techninis patikrinimas jų automobiliams. Devintą valandą prasidės laisvosios treniruotės. Jų metų kiekvienas sportininkas trasoje galės įveikti tris ratus.

Dešimtą valandą įvyks dalyvių susirinkimas, o po jo sportininkai prie starto stos chronometruojamoms treniruotėms. Pagal jų rezultatus vėliau bus rikiuojamas pirmasis kvalifikacinis važiavimas. Oficiali varžybų atidarymo ceremonija numatyta 11.30 val., o iš karto po to prasidės visų klasių kvalifikaciniai važiavimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius