Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liūdnos žinios iš Ispanijos: B.Vanagui lenktynės baigtos

Šeštadienio rytą „General Financing Team Pitlane“ pranešė „brangiai liūdną“ žinią. Dėl techninio „Hilux“ gedimo B.Vanagas ir S.Rozwadowskis traukiasi iš „FIA World Cup for Cross Country Bajas“ Ispanijos etapo.

Benedikto ir Sebastiano „Hilux“ sustojo trasoje šeštadienio rytą nuvažiavęs vos 14 km nuo starto.

B.Vanagas įtaria, kad dėl jo kalta variklio problema ir ji yra ne elektroninė. Tai reiškia, kad Ispanijos etapas komandai baigtas. Lenktynininkas šią naujieną savo komentare pavadino brangiai liūdna žinia - jau antrame etape iš eilės komanda susiduria su variklio problema.

Kaip sekėsi iki gedimo

Nors „FIA World Cup for Cross Country Bajas“ etape Ispanijoje „Baja España Aragón“ jau pirmajame greičio ruože Benedikto Vanago ir Sebastiano Rozwadowskio ekipažas patyrė sunkumų, komanda finišavo 11-oje vietoje, o pirmosios dienos varžybas baigė bendroje įskaitoje užimdama 9 vietą.

Beveik 162 kilometrų greičio ruožas, B.Vanago teigimu, labiau priminė Marso kanjonus, nei mums įprastus Ispanijos vaizdus. Ypač uolėtos ir akmenuotos trasos prakirto vieną komandos bolido „Toyota Gazoo Racing Hilux“ padangą, todėl teko keistis ratą ir tai atėmė nemažai laiko. Pirmą kartą „Baja España Aragón“ dalyvaujantys lietuviai pripažino, jog šis greičio ruožas – susipažinimas ir mėginimas perprasti grėsmingą bei technikai pavojingą reljefą, „pasiglemžusį“ net aštuonis ekipažus.

VIDEO: Benedikto Vanago komentaras Ispanijoje sugedus automobiliui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius