Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netikėta žinia: vienas iš „Samsonas Rally Rokiškis“ ekipažų gaus kelialapį į WRC

Rugpjūčio 3-4 dienomis įvyksiančios grandiozinės ralio varžybos „Samsonas Rally Rokiškis“ šiemet galės pasigirti ne tik įspūdingu dalyvių sąrašu su pasaulio ralio žvaigždėmis, bet ir ne ką mažiau įspūdingais prizais, skelbiama pranešime žiniasklaidai.
„Samsonas Rally Rokiškis“
„Samsonas Rally Rokiškis“ / Organizatorių nuotr.

Prieš kurį laiką „Samsonas Rally Rokiškis“ organizatoriai paskelbė, kad R2 klasės nugalėtojams bus įteikti naujutėlaičio „Toyota Yaris“ automobilio rakteliai. Tačiau tai ne vienintelė staigmena. Įspūdingais ir itin vertingais prizais ralio lenktynininkus nustebinti nusprendę organizatoriai skelbia apie dar vieną dovaną.

Šiais metais prie „Samsonas Rally Rokiškis“ rėmėjų komandos prisijungusi kelionių agentūra „West Express“ vienam iš ekipažų padovanos kelionę į Monte Karlą, kur vyks Pasaulio ralio čempionato (WRC) varžybų etapas. Šį prizą laimėjusio ekipažo laukia skrydžio bilietai ir apgyvendinimas viešbutyje ralio dienomis.

Į WRC etapą Monte Karle savo mylimą ir palaikomą ekipažą išsiųsti galės ralio gerbėjai. Kelionė bus įteikta daugiausiai publikos simpatijų ir palaikymo sulaukusiam ekipažui.

Organizatoriai iš aistruolių laukia nuotraukų, vaizdo įrašų ar jų nuorodų, kuriose fanai reiškia palaikymą savo mylimam ralio ekipažui. Visą medžiagą gerbėjai turėtų kelti į ralio paskyrą feisbuke, šio konkurso komentarų skiltį.

„Samsonas Rally Rokiškis“ organizatorių komisija vertins gerbėjų medžiagos gausą, palaikymo išradingumą ir rugpjūčio 4-os dienos vakare, per iškilmingą apdovanojimų ceremoniją Rokiškyje pasveikins didžiausias publikos simpatijas pelniusį duetą bei įteiks kelialapį.

Šiame konkurse laimėjusio ekipažo gerbėjai taip pat neliks be apdovanojimų. Išradingiausi, originaliausi, atkakliausi bei ištikimiausi, laimėję savo ekipažui kelionę į WRC, bus apdovanoti „Samsonas Rally Rokiškis“ varžybų atributika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius