Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Organicagro Racing Team“ ekipažas tapo „Baja“ varžybų Juodupėje nugalėtojais

Šeštadienį Rokiškio rajone, Juodupėje baigėsi dvi dienas trukęs antrasis Lietuvos „Baja“ čempionato ir taurės etapas. Jame automobilių įskaitos nugalėtojais tapo po pirmosios varžybų dienos į lyderių pozicijas išsiveržęs Vaidoto Paškevičiaus ir Gyčio Vercinsko duetas, lenktyniavęs „Seat Leon Dakar“ automobiliu, rašoma pranešime.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Komandos nuotr.

Pirmąją varžybų dieną ekipažui nesisekė pagauti savo ritmo, todėl po dviejų greičio ruožų „Organicagro Racing Team“ duetas atsidūrė jiems kiek neįprastose žemesnėse pozicijose.

Tačiau antroje pirmosios dienos dalyje lenktynininkai susiėmė, atsikovojo prarastas minutes ir paliko varžovus už nugarų.

Dar dešimt kilometrų greičio ruožų organizatoriai nusprendė patausoti šeštadieniui. Antrąją varžybų dieną „Baja“ čempionato dalyviai važiavo tomis trasomis, kur varžėsi „Mini ralio“ dalyviai.

Vaidotas Paškevičius prieš antrosios dienos startą tvirtino, kad paskutiniuose ruožuose jis nesiims perdėto atsargumo ir važiuos savo tempu. Planas pavyko – jo ir šturmano Gyčio Vercinsko duetas laimėjo abu likusius greičio ruožus ir iškovojo pirmąją vietą automobilių rikiuotėje.

„Sekėsi gana neblogai. Viskas pagal planą. Važiavome savo tempu, nepersistengėme, bet ir neatsipalaidavome. Pavyko laimėti abu paskutiniuosius greičio ruožus ir dar padidinti persvarą prieš varžovus.

Esame dėkingi savo partneriams „Organicagro“, „Tavisa“, „Stiklų ekspertai“, „Spaudos departamentas“, Egidijaus Černiaus ūkiui už indėlį į pergales. Be jų mūsų čia nebūtų. Džiugu, kad šturmanas Gytis irgi labai pasistengė ir gerai padirbėjo, automobilis atlaikė. Dėkoju jį prižiūrėjusiems mechanikams. Tikiuosi, kad „išgaudėme“ tas „Bitutės“ problemas ir ateityje kaprizų nebeturėsime. Dabar ruošimės kitam „Baja“ čempionato etapui“, – po pergalingo finišo sakė Vaidotas Paškevičius.

Per dvi dienas Juodupės apylinkėse „Baja“ čempionato dalyviams teko įveikti daugiau nei 160 sportinių kilometrų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius