Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Palangoje drebėjo automobilių langai ir žemė: susikovė garsiausieji

Šeštadienį Palangoje šį savaitgalį veiksmo netrūksta ir už lenktynių trasos ribų. 14 vyrų ir viena mergina netoliese verdant kovoms lenktynių trasoje, aiškinosi, kas bus garsiausiais. Tiesiogine to žodžio prasme.
„Audio Freakz Lietuva dB Drag“ finalas
„Audio Freakz Lietuva dB Drag“ finalas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Automobilis Garsas

„Audio Freakz Lietuva dB Drag“ konkurse dalyviai kovojo dėl garsiausiojo titulo. Pagal tai, kokio galingumo garso įranga yra įmontuoja jų automobiliuose, dalyviai buvo suskirstyti į keturias klases.

Jei pirmieji dalyviai gal taip ir neprivertė pasišiaušti visų odos plaukelių, tai paskutinieji, „Extreeme“ klasės dalyviai,suvirpino ne vieno širdį.

Nuo žemų dažnių vibravo ne vieno automobilio langai, virpėjo ir šonai bei beveik kilnojosi stogas. Žemiau galite pamatyti ir išgirsti, kaip viskas atrodė.

VIDEO: „Audio Freakz Lietuva db Drag“ konkurse – žemę drebinantis 157,1 db garsas

O kaip tas garsas matuojamas? Ant priekinio stiklo iš vidaus, keleivio pusėje, pritvirtinamas specialus prietaisas, kuris matuoja decibelus ir megahercus. Taip buvo vertinamas visų dalyvių garsumas.

Kad pasiektų geriausią rezultatą kai kurie visus tarpus automobilio išorėje aoklijavo lipnia juostele. Kiti pasitelkė rimtas palaikymo komandas, kurios laikė automobilio dureles, kad garsas „nepabėgtų“ iš automobilio.

Įspūdingiausius rezultatus pasiekė „Extreeme“ klasės dalyviai. 157,1 decibelų garso stiprumą pasiekė Manto aparatūra. 156,9 db – Gytis. O trečiają vietą užėmė Tadas, kurio automobilio garso sistemą pasiekė 151, 5 db.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius