Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasibaigus lietui apdovanoti „Autoplius.lt Fast Lap“ RACE čempionato greičiausi

Prieš pradedant naktines „Autoplius.lt Fast Lap“ 4 val. 20 min. lenktynes, susumavus dviejų važiavimų rezultatus, apdovanoti RACE čempionato R1600, R2000, R3000 ir R3000+ klasių nugalėtojai.
Apdovanojimai
Apdovanojimai / Organizatorių nuotr.

R1600 klasėje ant aukščiausios apdovanojimų pakylos lipo Lukas Stanevičius važiavęs su „Honda CRX“. Antras liko Tomas Buškevičius, trečias – Richardas Martinkevičius, abu lenktynininkai važiavo su „Honda Civic“. Po patirtos avarijos šioje klasėje lenktynes nutraukė Laurynas Simonavičius.

Absoliučią pergalę R2000 klasėje iškovojo Karolis Gedgaudas, ant antro pakylos laiptelio lipo Andrius Keblys, trečias – Eugenijus Dusevičius. Šie sportininkai lenktynėse varžėsi taip pat su „Honda Civic“ automobiliais.

Organizatorių nuotr./Apdovanojimai
Organizatorių nuotr./Apdovanojimai

Ne vienas dalyvis juokavo, kad R1600 ir R2000 klasės yra „Honda Civic“ automobilių klasės. Kalbant apie R3000 klasę, negalima nepaminėti, jog čia vienareikšmiškai dominuoja BMW markės automobiliai. Po inirtingos kovos ir avarijų, šioje klasėje nugalėtoju tapo Ignas Domeika, antrasis bendroje įskaitoje – Marius Survilas, trečias – Aurimas Mištautas.

VIDEO: „Autoplius.lt Fast Lap 2018“: trečiojo etapo akimirkos

Svarbu paminėti ir tai, kad prieš lenktynes apie šeimynines lenktynes pasiskelbę Mantas Matukaitis ir Aistė Antanaitytė-Matukaitė, kartu į lenktynių trasą taip ir neišvažiavo. Sportininkai pasakojo, jog lenktynių metu tikėjosi geresnių oro sąlygų, todėl prapliupus lietui abiems automobiliams nepakako reikiamų padangų, dėl šios priežasties A.Antanaitytė-Matukaitė nestartavo.

Galingiausiųjų klasės lyderis – Paulius Reisas su BMW E30, antras su „Cupra TCR“ liko Ramūnas Čapkauskas, trečias – Edvinas Einikis su „Audi S4 Startline“. Šioje klasėje nestartavo Nerijus Urbonavičius su „Mitsubishi Lancer Evo5“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius