Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Peugeot“ pristatė atnaujintą Dakaro visureigį – „3008DKR Maxi“

Po dviejų pergalių Dakaro ralyje 2016 ir 2017 metais „Peugeot Sport 3008 DKR“ sulaukė įpėdinio. Jau iš pavadinimo galima suprasti, kad „Peugeot 3008DKR Maxi“ yra didesnis ir galingesnis už savo pirmtaką.
„Peugeot 3008 DKR Maxi“
„Peugeot 3008 DKR Maxi“ / Flavieno Duhamelio / „Red Bull Content Pool“ nuotr.

Naujasis automobilis už savo nugalėtoją pirmtaką yra 20 cm platesnis, amortizatoriaus pavaros padidintos 10 cm, atnaujinta didelė važiuoklės dalis. Rezultate pagerėjo stabilumas ir dinamika bei padidėjo galingumas.

Nors „Peugeot Sport“ inžinieriai šiuo metu tebeatlieka paskutiniuosius tobulinimo darbus, liepos 7 dieną automobilis debiutuos Šilko kelio („Silk Way Rally 2017“) ralyje ir jį vairuos devynis kartus automobilių ralį laimėjęs Sebastienas Loebas, šių metų Dakaro ralyje užėmęs antrąją vietą ir rungtyniausiantis Šilko kelyje antrąjį kartą.

Flavieno Duhamelio / „Red Bull Content Pool“ nuotr./„Peugeot 3008 DKR Maxi“
Flavieno Duhamelio / „Red Bull Content Pool“ nuotr./„Peugeot 3008 DKR Maxi“

„Peugeot Sport“ komandos komandos gretose Šilko kelio ralyje taip pat dalyvauja: 2017 metų Dakaro ralio nugalėtojas Stephane'as Peterhanselis ir 2016 metų Šilko kelio nugalėtojas Cyrilas Despres. Jie dalyvaus lenktynėse ankstesnės kartos „Peugeot 3008DKR“ modeliais.

Prie naujojo automobilio plėtros darbų prisidėjo ketvirtasis komandos narys, didelę patirtį turintis Carlosas Sainzas. Šilko kelias ralyje jis nedalyvauja, tačiau jau startavo Dakaro ralyje.

„Peugeot Sport“ direktoriaus Bruno Famino žodžiais, Loebo rolė Šilko kelio ralyje yra išbandyti naująjį automobilį ir nuspręsti tolimesnius jo tobulinimo aspektus. Tačiau reikia nepamiršti, kad sunkiame 15 dienos renginyje gali būti tik vienas tikslas – pergalė.

Flavieno Duhamelio / „Red Bull Content Pool“ nuotr./„Peugeot 3008 DKR Maxi“
Flavieno Duhamelio / „Red Bull Content Pool“ nuotr./„Peugeot 3008 DKR Maxi“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius