Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmame „Perimetro“ etape Arūnas Gelažninkas nusileido savo mokiniui

Sekmadienį vykusiame Perimetre, lietuviško ralio etape, dar kitaip vadinamame mažuoju Dakaru, Arūnas Gelažninkas grįžo į lenktynių trasą ir kartu atsivedė ir savo mokyklos (AG Dakar School) mokinius. Pirmą vietą užėmė vienas geriausių Arūno mokinių, o pats lenktynininkas šį kartą liko antras, rašoma pranešime.
Pirmasis „Perimetro“ etapas
Pirmasis „Perimetro“ etapas / Komandos nuotr.

„Perimetro“ pirmasis etapas dalyvius pasitiko sudėtinga navigacija ir labai sudėtingomis oro sąlygomis. Pabradėje vykstančiame ralyje dalyviai maudėsi purve, matomumą prastino nuolatinis lietus ir konkurentų drabstomas purvas.

„Perimetras“ sulaukė ne vieno Dakaro ralio buvusio, esamo ir būsimo dalyvio. Vienas iš jų – Modestas Siliūnas, #ITCCDakar komandos lyderis, kuris turi aiškų sudėliotą planą tikrojo Dakaro link.

„Prieš mėnesį kovojau su alinančiu karščiu Indijoje, šiandien murkdomės visiškame purve Lietuvoje. Džiaugiuosi turėdamas galimybe būti čia ir kovoti ne vienas, kartu esame keturiese. Šį kartą su manimi prie starto linijos stojo net keturi mano mokiniai. Be galo didžiuojuosi mūsų komanda, iškovojome prizines vietas, tvirta koja kartu žengėme ant podiumo, o Modestas įrodė, kad tikslumas nugali. Tikrai nuoširdžiai sveikinu, jis vertas pirmos vietos.

Vietoje, kurioje buvo ribojamas greitis, viršijau jį, gavau beveik 40 minučių baudos. Gerai, kad buvau susikrovęs daugiau nei 40 minučių persvarą, todėl nusileidau tik Modestui ir man pavyko išsaugoti antrąją ąją vietą“, – pasakojo #OrionDakarteam atstovas Arūnas Gelažninkas.

„Smagus jausmas, nors ir trumpam, bet tiesiogiai trasoje aplenkti savo trenerį, tačiau 29-eri karjeros metai, padarė savo. Jau po penkių minučių mačiau trenerio nugarą ir prie to paties dar ir pastabų gavau. Nuostabus ralis, puikios lenktynės, tačiau sužiūrėjus baudas, visgi aplenkiau trenerį. Juk prastas mokytojas, jei mokiniui nepavyksta jo aplenkti“, – su plačia šypsena pasakojo Modestas Siliūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius