Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmosiose lenktynėse Austrijos „Red Bull Ring“ J.Karklys finišavo septintas

Sekmadienį antrosiose „ADAC TCR Germany“ Vokietijos žiedinių lenktynių varžybose Jonas Karklys startavęs iš 12-osios pozicijos užėmė 7-ąją vietą.
Temos: 1 Autosportas

„Formulės-1” trasoje „Red Bull Ring” vykusiose lenktynėse lietuvis, vairuojantis „Hyundai i30 N TCR“ automobilį, iki pat važiavimo finišo atkakliai kovėsi su varžovais ir į savo sąskaitą įsirašė dar daugiau čempionato taškų.

„Antrojoje kvalifikacijoje padariau didelę klaidą, kuri man kainavo pusę sekundės, ir dėl to likau tik 12-as. Greitis buvo geras, tačiau nepavyko visko sudėti į vieną ratą. Padangos išlieka darbingos tik labai trumpą laiką”, - po važiavimo mintimis dalijosi „NordPass“ komandos pilotas.

„Lenktynėse startavau puikiai, tačiau buvau vidinėje trajektorijos dalyje, todėl lenkti nebuvo vietos. Vėliau pasinaudojau varžovų klaidomis ir sėkmingai broviausi į priekį. Nors ir nebuvo paprasta, nes šiose lenktynėse važiavome su visiškais padangų likučiais.”

„Džiaugiuosi, kad pavyko atsikovoti šiek tiek pozicijų ir iškovoti taškų čempionato įskaitoje”.

Priminsime, kad pirmosiose lenktynėse lietuvis finišavo 8-tas.

Antrajame savaitgalio važiavime vėl nugalėjo italas Ericas Scalvini su „Cupra Leon Competición TCR” automobiliu. Antras šįkart finišavo Dominikas Fugelis su „Honda Civic FK7 TCR”, o trečias - pirmenybių lyderis Luca Engstleris („Hyundai i30 N TCR“)

Bendroje įskaitoje lietuvis užima aštuntąją vietą.Kitas Vokietijos žiedinių lenktynių čempionato etapas vyks garsiosioje Nuburgringo trasoje rugpjūčio 10 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius