Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po karantino pertraukos į Marijampolę sugrįžo „Weekend Grand Race“ lenktynės

Praėjusį šeštadienį Marijampolės autokroso trasoje surengtos pirmosios šio sezono „Weekend Grand Race“ lenktynės UAB „Petro metalai“ taurei laimėti. Jose startavo net 29 komandos.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Gyčio Matusevičiaus nuotr.

Tradiciškai „Weekend Grand Race“ lenktynės prasidėjo nuo treniruočių, kuriose buvo fiksuojami dalyvių rato įveikimo laikai. Pagal tai komandos buvo suskirstytos į grupes vėliau vykusiems kvalifikaciniams važiavimams. Lenktynes, kaip jau įprasta, ir vėl pradėjo merginos, kurios po savo važiavimo sesijos keisdavosi su komandos nariais vyrais.

Šįkart lenktyniavimo sąlygos buvo praktiškai idealios, kadangi Marijampolės trasoje nepasitaikė kritulių ir dalyviams neteko klampoti po molį. Tai lėmė ir didesnius greičius. Kad trasoje virė atkakli kova byloja ir virtimų skaičius. Čia ant stogų savo bolidus paguldė net keturios ekipos. Dvi iš jų – „Motorika“ ir „Apolo Wake TM“ visgi spėjo susitvarkyti techniką po incidentų ir pasirodė finale.

Galiausiai paaiškėjo tiek kvalifikacinių, tiek finalinės 55 ratų kovos nugalėtojai ir prizininkai. Klasėje iki 1,8 litro varikliais triumfavo „4x4 Kalvarija“ ekipa. Komanda „Ginerda“ iškovojo antrąją vietą, į trečią poziciją prasibrovė ekipa „Coma“. Virš 1,8 litro variklių įskaitoje triumfavo „Petro metalai“. Antroje vietoje pasirodymą baigė komanda „Nesvarbu“. Treti čia buvo ekipos „Motorika“ nariai.

Finaliniame važiavime po 55 ratų kovos triumfavo „Petro Metalai“ komanda. Jie už savęs paliko „Construction Agent“ ir „4x4 Kalvarija“ ekipas. Kaip visada organizatoriai pasirūpino ir gausybe prizų, kurie buvo išdalinti ne tik ant podiumo žengusioms greičiausioms dienos komandoms, bet ir papildomų nominacijų laimėtojams. Greičiausia varžybų mergina paskelbta Gabrielė Aleksynaitė, o greičiausia vilkaviškiete mergina tituluota Gabrielė Mačiokaitė. Abiems damoms prizus įsteigė „Oksana Butkutė Permanent make up“.

Greičiausio vaikino nominacija šiose varžybose skirta Tautvydui Perevoščikovui. LR Seimo narys Algirdas Butkevičius atskirą taurę įsteigė ir greičiausiai vilkaviškiečių komandai „Premo“. Jos sudėtyje – Dainius Doleris, Kazimieras Venckus bei Gabrielė Mačiokaitė.

Sportiškiausio automobilio nominacijos nugalėtoją jau tradiciškai rinko „Weekend Grand Race“ feisbuko sekėjai. Daugiausiai balsų surinko ir šį titulą laimėjo ekipa „Žaibas Racing Team“, startavusi „Hyundai Coupe“ automobiliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius