Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po „Rebellion“ ekipažo gaisro į pagalbą suskubo N.Al-Attiyah – paskolino muziejinį „Toyota“

Draugą nelaimėje pažinsi. Tokią patarlę galima taikyti ir automobilių sporte. Trasoje lenktynininkai – aršūs varžovai ir konkurentai, pasiryžę kovoti dėl kiekvienos sekundės. Už trasos ribų jie – džentelmenai, iš kurių galima sulaukti pagalbos kritiniais momentais. Puikus to pavyzdys įvyko Dakaro ralio išvakarėse.
Dakaro ralio testiniame ruože užsidegė bagis
Dakaro ralio testiniame ruože užsidegė bagis / Fesh Fesh nuotr.

15min GAZAS skelbė apie tai, kad privačių testų metu Saudo Arabijoje sudegė komandos „Rebellion Racing“ bagis. Niekas neabejojo, kad dėl šios nelaimės iš lenktynių bus priverstas pasitraukti lenktynininkas Alexandre Pesci. Kai jau atrodė, kad šiam pilotui Dakaras baigėsi net neprasidėjęs, įvyko netikėta rokiruotė.

Kitas „Rebellion Racing“ komandos pilotas Romainas Dumas nelaimę patyrusiam komandos draugui perleido savo bagį, o ekipai pagalbos ranką ištiesė Dakaro legenda Nasseras Al-Attiyah.

Savo automobilį komandos draugui perleidusiam Romainui Dumas Nasseras Al-Attiyah pasiūlė buvusį savo automobilį „Toyota“, su kuriuo jis Dakare varžėsi ankstesniais metais.

Maira Pierce nuotr./Senasis Nassero Al-Attiya „Toyota“
Maira Pierce nuotr./Senasis Nassero Al-Attiya „Toyota“

Puikios būklės ir praktiškai kovinėje parengtyje esantis automobilis tiesiog stovėjo Nassero Al-Attiyah muziejuje Katare. Teliko išspręsti transportavimo iš Dohos į Džedą klausimus. Panašu, kad ši užduotis buvo lengva, nes „Rebellion“ komandos mechanikai jau ruošia „Toyota“ techninėms patikroms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius