Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Porsche Baltic“ pasirodymas Estijoje – vėl užlipta ant apdovanojimų pakylos laiptelio

Vilniaus „Porsche" centro suburta „Porsche Baltic" komanda šių metų sezoną pradėjo tapusi savo klasės čempionais Palangos 1006 kilometrų lenktynėse, o po „BEC 6H" lenktynių, įvykusių Estijos „Auto24ring" trasoje, savo rankose vėl kėlė nugalėtojų taurę, rašoma pranešime.
„Porsche Baltic“ sėkmė Estijoje – vėl užlipta ant apdovanojimų pakylos laiptelio
„Porsche Baltic“ sėkmė Estijoje – vėl užlipta ant apdovanojimų pakylos laiptelio / Organizatorių nuotr.

Istorinis komandos pasiekimas

Estijoje „Porsche Baltic" komandos lenktyninį „Porsche Cayman GT4 Clubsport" į pirmąją vietą GT AM klasėje atvairavo Andrius Šlimas, Martynas Žilinskas ir Ramūnas Leonardas Šeduikis. Nors ant pakylos komanda lipa ne pirmą kartą, šis pasiekimas komandai itin džiugus. Be to, komandai pavyko prasibrauti ir į bendros įskaitos pirmąjį dešimtuką, užimant devintą vietą.

„Šiose lenktynėse teko tikrai pakovoti, nes antroje vietoje likusi komanda atsiliko tik puse rato, todėl tikrai trasoje kova vyko visas šešias valandas. Taip pat pirmą kartą patekome į bendros įskaitos dešimtuką, nes anksčiau likdavome 12 ar 13 vietoje, todėl džiugina ir šis rezultatas", – įspūdžiais dalinasi R. L. Šeduikis.

Emocijų neslepia ir kitas komandos lenktynininkas Andrius Šlimas. „Rezultatas tikrai tenkina. Labai džiaugiamės laimėjimu savo klasėje, ypač dėl to, kad mūsų klasėje daugėja dalyvių, didėja konkurencija, todėl tikrai esame patenkinti", – pasakoja jis.

Savo ir komandos pasiekimu džiaugiasi ir M. Žilinskas, kuris sako, kad visus planus pavyko įgyvendinti 100 procentų.

„Viskas pavyko, nes ir emocija gera, ir vieta pati geriausia, ir automobilis sveikas, todėl viskas tikrai labai gerai", – džiaugiasi M. Žilinskas.

Į pirmą vietą – be nesklandumų

„Porsche Baltic" komandos lenktynininkai švenčia ne tik pirmąją vieta savo klasėje, bet ir džiaugiasi puikiai šešias valandas trasoje važiavusiu „Cayman GT4" automobiliu.

„Nesusidūrėme su kažkokiais rimtesniais nesklandumais, viskas praėjo kaip planuota. Su automobiliu taip pat neturėjome visiškai jokių problemų, kitaip nei kitos komandos. Ir automobilis, ir komanda parodė puikius rezultatus", – pastebi A. Šlimas.

M. Žilinskas sako dar kartą įsitikinęs, kad „Porsche Cayman GT4 Clubsport" yra puikiai subalansuotas ilgų nuotolių lenktynėms. „Manau, kad su šiuo automobiliu greitai galima važiuoti ne tik šešias, bet ir 12 ar visas 24 valandas. Mūsų atveju, šešių valandų lenktynėse pamatėme visko, nes buvo ir gendančių ir dūžtančių automobilių, o mūsų „Porsche" viską atlaikė ištvermingai", – teigia Martynas.

R. L. Šeduikis atkreipia dėmesį, kad stabilumą ir greitį demonstravo ne tik komandos automobilis, bet ir visi lenktynininkai bei mechanikai.

„Komanda tikrai jautė adrenaliną, bet viskas vyko be jokių nesklandumų. Visi sustojimai techninio aptarnavimo zonoje ir visi lenktynininkų apsikeitimai buvo tiesiog tobuli ir padarėme viską maksimaliai greitai. Automobilis taip pat labai geras, nes galima su juo stabdyti labai vėlai, o posūkiuose galėjome pasigalinėti ir su greičiausiais automobiliais", – sako Ramūnas.

„Porsche Racing Experience" – tai Vilniaus „Porsche" centro jau ne vienerius metus vystomo projekto „Porsche Driving" dalis, kurio tikslas – įprastą vairavimo patirtį perkelti į naują lygį. Prie Vilniaus „Porsche" centro vystomo projekto gali prisijungti kiekvienas „Porsche" entuziastas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius