-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užtikrintas komandinis darbas pasiteisina ne tik darbe, bet ir laisvalaikiu

Praėjusį savaitgalį praūžusiame „Moterų ralyje“ pirmą vietą komandinėje įskaitoje užtikrintai iškovojo „UniCredit Leasing“ komanda – Rusnė Kakaškaitė, Ieva Kekytė, Erika Burbaitė ir Milda Braškutė. Merginos įsitikinusios – įspūdingų rezultatų pasiekti padėjo, visų pirma, tarpusavio susikalbėjimas, azartas ir, žinoma, puiki nuotaika, kuri lydėjo viso ruožo metu.
„Moterų ralio“ pirmos vietos komandinėje įskaitoje laimėtojos
„Moterų ralio“ pirmos vietos komandinėje įskaitoje laimėtojos

Ralis, kaip sako pačios merginos, visų pirma, yra unikali proga įmonės moterims pademonstruoti komandinį darbą. „Tai labai nuotaikingas nuotykis ir išbandymas, kurį smagu įveikti kartu. Atstovavimas įmonei – mums, visų pirma, yra galimybė parodyti, kad esame stipri ir sklandžiai susikalbanti tarpusavyje komanda visur“, – iškart po apdovanojimų mintimis dalinosi pirmąją vietą komandinėje įskaitoje iškovojusi „UniCreditLeasing“ merginų komanda.

Šiemet 320 kilometrų maršrute netrūko nei greičio ruožų, nei įdomių užduočių. Anot merginų, ralis kiekvienais metais stebina maršrutais gražiausiais Lietuvos keliais, kurie veda per vaizdingus miškus, mažus miestelius, pievas bei kitas įsimintinas vietas.

„Moterų ralio“ pirmos vietos komandinėje įskaitoje laimėtojos
„Moterų ralio“ pirmos vietos komandinėje įskaitoje laimėtojos

„Šiemet labai pradžiugino organizatorių darbas, gerai suplanuotas laikas – turėjome galimybę pasivaikščioti Rumšiškėse bei Birštone. Kai kurios iš mūsų Rumšiškėse paskutinį kartą lankėsi prieš keletą metų – buvo puiki proga prisiminti, kokia tai graži vieta, – pasakojo merginos. – Vidutinio greičio rungtyje teko pastovėti prie starto linijos, nes šalia gyvenantys ūkininkai keliu varė karves, tad teko luktelti, kol kelias bus atlaisvintas. Tame pačiame ruože pasijautėme, kaip tikros ralistės – dulkių kamuoliai iš priešais važiuojančių mašinų uždengė visą kelią, važiavome lyg paskendusios rūke. Automobilis po šio ruožo iš juodo pavirto pilku ir kituose varžybų etapuose teisėjai vis perklausdavo, ar mes žinom, kokiu purvinu automobiliu važiuojame!“

Ekipažo merginos ne kartą pabrėžė, kad laimėti joms padėjo geras nusiteikimas ir tikėjimas savo komanda. „Penktadienio vakarą susitikrinom daiktus, kuriuos turime susidėti. Pasiėmėme net metriuką, svarstykles – juk niekad nežinai, ko gali prisireikti (svarstyklės pravertė, nes turėjome užduotį atspėti, kuriame kibirėlyje yra 1 kg pomidorų!). Ir priminėm sau, kad svarbiausia – dalyvavimas, buvimas su komanda ir komandinis darbas!“ – sakė „UniCredit Leasing“ ekipažo narės.

Tradicija ketvirtus metus iš eilės

„UniCredit Leasing“ merginoms dalyvavimas „Moterų ralyje“ – ne naujiena. Čia įmonę jau ketvirtus metus iš eilės atstovauja dvi arba trys komandos.

Šiemet visos trys „UniCredit Leasing“ komandos, ruošdamosi varžyboms, dalinosi ankstesnių ralių įspūdžiais, vartė knygas apie ralį, prisiminė esminius momentus, detalių svarbą.

„Ralyje pirmą kartą sudalyvavome 2015 m. Pirmieji metai buvo labai sėkmingi, užėmėme tryliktą vietą bendroje įskaitoje. Tuomet išties daug ruošėmės, dalyvavome mokymuose apie ralį, kuriuos rengė patyrę ralio dalyviai, darėme bandomuosius važiavimus. Kitais metais raliui rengėmės savarankiškai bei dalyvavome visuose organizatorių renginiuose, skirtuose varžyboms pasiruošti. Sukaupta patirtimi kasmet pasidaliname ir su kolegėmis iš kitų ekipažų, stengiamės, kad visoms komandoms pavyktų pasiekti kuo geresnių rezultatų. Jei trasoje vienam iš ekipažų iškyla sunkumų, visada vienos kitoms padedame“, – sėkmės receptais dalinosi merginos.

Pasiruošti raliui „UniCredit Leasing“ moterų ekipažams padėjo patikimi partneriai. Dvi komandos važiavo „VW Arteon“ automobiliais, kuriuos patikėjo „Moller“ salonai, o trečioji komanda – „Honda Civic“ iš „Nippon Auto“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius