Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaidotas Žala vėl nustebino: startuos žiedinėse lenktynėse prie BMW vairo

Lenktynininkas Vaidotas Žala – siurprizų meistras. Lietuvos ralio čempionate jis stebina važiuodamas ant dviejų ratų. Dakaro ralyje – aplenkdamas net labiausiai patyrusius dykumų vilkus Carlosą Sainzą ar Nasserą Al-Attiyah. O ketvirtadienį paskelbta žinia, kad Vaidotas Žala išbandys jėgas visai naujoje disciplinoje žiedinėse lenktynėse.
Vaidotas Žala, Jurgis Adomavičius ir Tomas Rimkus
Vaidotas Žala, Jurgis Adomavičius ir Tomas Rimkus / 15min koliažas

Čia rasite reportažą iš pristatymo

Ketvirtadienį naujos lenktynių komandos pristatymą surengė „Bunasta-Savesta“. Šio projekto iniciatorius – įmonės „Bunasta“ direktorius ir lenktynininkas Jurgis Adomavičius.

„Mes visi esame savo srities profesionalai. Tik ar sugebėsime nugalėti žiede? Bet kuriuo atveju, tokios šaunios komandos ir automobilio Lietuvoje dar nebuvo“, – intrigavo J.Adomavičius.

Komandos pristatyme – Jurgis Adomavičius, Vaidotas Žala, Tomas Rimkus, Saulius Jurgelėnas

„Bunasta-Savesta“ surengė netradicinį pristatymą. Neryje, ant laivo denio, lenktynininkai Jurgis Adomavičius, Vaidotas Žala ir Tomas Rimkus papasakojo apie originalų sumanymą startuoti žiedinėse lenktynėse nauju BMW M4 GT4. Beje, komandos vadovu tapo Saulius Jurgelėnas.

Lenktynininkai barža nuplukdė žurnalistus iki Baltojo tilto ir renginį pratęsė „Olympic Casino“. Čia komanda ir automobilis pristatyti platesniam ratui, surengti BMW M4 bandymai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius