Vaizdo įraše užfiksuoti nuogi Dakaro rekordininkai – Antanas Juknevičius ir Darius Vaičiulis

Pamatę paskutinį vaizdo įrašą, kuriame 12-ąją vietą iš Dakaro ralio Lietuvai parvežę Antanas Juknevičius ir Darius Vaičiulis, nustebo ne vienas. Mat jame lenktynininkai – visiškai nuogi, o intymiausias vietas teko pridengti vaizdo klipo kūrėjams
Antano Juknevičiaus ir Dariaus Vaičiulio sutiktuvės
Antano Juknevičiaus ir Dariaus Vaičiulio sutiktuvės / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Vaizdo įrašo, kurį A.Juknevičius ir D.Vaičiulis paviešino Dakaro ralio komandos paskyroje, pradžioje matyti tik pėdos ir nuogi pečiai. Visgi netrukus operatorius pasitraukia iš toliau ir matyti, kad dykuma vyrai žingsniuoja visiškai nuogi.

Žingsniuodami į priekį vyrai randa dalis po dalies išmėtytą lenktyninę aprangą, o vėliau – ir oranžinį „Toyota Hilux Overdrive“, dalyvavusį Dakaro ralyje.

Apsirengę lenktynininkai sėda į automobilį ir smėlynuose ima šėlti. „Toyota“ slysta šonu, kelia dulkių debesis, „piešia saules“.

Lenktynininkai kalbėdami apie šį vaizdo įrašą nedaugžodžiauja. Kazachstano smėlynuose praėjusiais metais nufilmuoti vaizdai, pasak jų, gana tiksliai apibūdina, kas, jų žodžiais tariant, yra „Dakaro pankai“.

„Jeigu kas nors jūsų klaustų, kas yra Dakaro pankai, kuriems kiekviena diena – gazas-dugnas, parodykite šį vaizdo įrašą“, – komentuoja sportininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius