Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilkyčių autosporto komplekse – tarptautinis ralio kroso savaitgalis

Vilkyčių automobilių sporto klubas turi gerą žinią ralio kroso gerbėjams. Rugpjūčio 14-15 dienomis čia bus surengtas dviejų dienų ralio kroso savaitgalis. Šiose tarptautinėse varžybose vyks Lietuvos ir NEZ čempionatų etapai. Vienintelėje mūsų šalyje ralio kroso trasoje pasirodys greičiausi Lietuvos, Latvijos, Estijos bei Lenkijos lenktynininkai. Tikimasi sulaukti dalyvių ir iš Skandinavijos, rašoma pranešime.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Ralis krosas

Šiais metais Vilkyčių automobilių sporto klubas sėkmingai surengė Europos automobilių kroso čempionato etapą, kuriame startavo dešimties šalių lenktynininkai. Kvapą gniaužiančias kovas dvi dienas čia stebėjo didžiulis būrys žiūrovų.

Dabar organizatoriai žiūrovus kviečia savo kalendoriuose pasižymėti rugpjūčio 14-15 dienas, kurios bus ne ką mažiau intriguojančios ir padovanos šūsnį kraują kaitinančių epizodų. Šiomis dienomis Vilkyčių autosporto komplekse nugriaudės Lietuvos ir NEZ ralio kroso čempionatų etapai.

Pirmąją varžybų dieną, šeštadienį Vilkyčiuose lenktyniaus Lietuvos ralio kroso čempionato dalyviai. Tačiau lietuviškas etapas bus atviras, todėl jame taip pat galės dalyvauti ir sportininkai iš kitų šalių. Sekmadienį bus rengiamas NEZ ralio kroso čempionato etapas, taip pat įvyks ir dar vienas Lietuvos ralio kroso čempionato etapas, todėl žiūrovams abi dienas nuobodžiauti neteks.

„Kviečiu visus ralio kroso gerbėjus jau dabar planuoti savo savaitgalį Vilkyčiuose, nes laukia tikrai didelis ir įdomus dviejų dienų renginys. Data jau yra patvirtinta ir tikrai nesikeis, todėl laukiame visų Vilkyčiuose rugpjūčio 14-15 dienomis.

Tai vienintelis toks renginys mūsų šalyje, tad nepraleiskite progos tapti jo liudininkais“, – sakė automobilių sporto klubo „Vilkyčiai“ vadovas Kazimieras Gudžiūnas.

Priešingai nei autokroso varžybose, ralio kroso sporto šakoje dalyviai važiuoja ne tik žvyro, bet ir asfalto danga. Dar daugiau intrigos čia įneša vadinamasis „Joker“ ratas, į kurį vieną kartą per važiavimą privalo užsukti visi dalyviai. Būtent čia ir paaiškėja, kurios komandos strategija geriausia, nes „Joker“ yra ta vieta, kur galima daug laimėti arba pralošti.

Daugiau informacijos apie būsimą renginį galima rasti Vilkyčių automobilių sporto klubo „Facebook“ puslapyje.

Organizatorių nuotr./Renginio plakatas
Organizatorių nuotr./Renginio plakatas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius