Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytautas Švedas svarstė galimybę trauktis iš automobilių sporto

Praėjusį savaitgalį Kauno rajono žvyrekliais paskutinį pasiruošimo etapą artėjantį savaitgalį vyksiančiam Žiemo raliui pradėjo Vytauto Švedo ir Žilvino Sakalausko ekipažas.
5-7 greičio ruožas
Vytautas Švedas / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Radijo „Laisvoji banga“ eteryje kalbėjęs lenktynininkas prisipažino, kad prieš šį sezoną buvo beveik nuspręsta trauktis iš automobilių sporto.

„Po 15 metų, kuriuos praleidau automobilių sporte buvo kilusi mintis apskritai nedalyvauti ne tik žiemos ralyje, tačiau ir visame ralio sezone“, – mintimis dalinosi lenktynininkas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Vytautas Švedas
Tomo Markelevičiaus nuotr./Vytautas Švedas

Vis dėlto sausio 12 – ąją buvo priimtas sprendimas šiais metais savo jėgas išbandyti lietuviškose ralio trasose. Tai, pasak lenktyniniko, pirmoji pergalė šiais metais.

Aš grįžtu prie savo sulūžusios geldos, kuri jau nebesulūžusi, o sutvarkyta ir dar patobulinta

„Nesame patenkinti paskutiniais savo pasiekimais čempionate, tačiau turiu pripažinti, kad ralio su Ž.Sakalausku jau pasiilgome ir esame pasiryžę dar šiais metais išbandyti savo jėgas ir pasitikrinti savo galimybes kovoti dėl aukščiausių pozicijų“, – „Laisvajai bangai“ sakė V.Švedas.

Neprarasdamas humoro jausmo sportininkas rado laiko ir pajuokauti.

„Gavau daug pasiūlymų iš mezgimo ir nėrimo būrelių – visi norėjo mane matyti savo gretose, tačiau eilinį kartą turiu tarti šiems žmonėms „ne“. Aš grįžtu prie savo sulūžusios geldos, kuri jau nebesulūžusi, o sutvarkyta ir dar patobulinta“, – geros nuotaikos nestokojo sportininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius