Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žodžių mūšis tarp S.Vettelio ir L.Hamiltono tapo internautų diskusijų objektu

„Formulės 1“ Australijos GP šeštadienio kvalifikacija buvo be galo įtempta. Po pirmųjų važiavimų pirmavo „Mercedes“ pilotas Lewisas Hamiltonas. Po Q2 geriausią rezultatą demonstravo „Ferrari“ atstovas Sebastianas Vettelis.
Sebastianas Vettelis
Sebastianas Vettelis / „Scanpix“/AP nuotr.

Trečiasis kvalifikacijos etapas buvo lemiamas. Iš pradžių lenkęs S.Vettelį 0,034 sek., Lewisas paskutiniame rate netikėtai viską sudėliojo į savo vietas. Taip spustelėjo, kad Sebastianas neturėjo jokių šansų ir liko trečias, atsilikdamas puse sekundės. Kvalifikacijos rezultatus matote lentelėje, plačiau apie ją galite skaityti čia:

F1 kvalifikacija Melburne, galutiniai rezultatai
F1 kvalifikacija Melburne, galutiniai rezultatai

Taigi spaudos konferencijos metu aistros nerimo, lenktynininkų širdis plakti vis dar vertė adrenalinas, įkvėpęs ir nedideliems apsižodžiavimams.

Britui kalbant apie geriausią įveiktą ratą ir pasiektą asmeninį rekordą Melburne, Sebastianas Vettelis Lewiso paklausė: o kur tu visą laiką buvai, ką tu darei (iki to, lemiamo rato – red. past.)?

Toks Sebastiano klausimas buvo logiškas. Nes susidarė įspūdis, kad Lewisas iki to laiko nenorėjo rodyti viso savo pajėgumo, važiavo įsijungęs „vakarėlio režimą“.

Lewisas, iškovojęs septintą pole poziciją iš eilės, atsikirto: „Laukiau momento, kol galėsiu nutrinti šypseną nuo tavo veido.“Šis apsižodžiavimas netruko paplisti socialiniuose tinkluose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius