Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alaus festivaliui BMW sukūrė išskirtinį „M3“

Tokiu būdu Vokiečių automobilių koncernas BMW pagerbia šių metų alaus šventę „Oktoberfest“, kuri tradiciškai vyksta Miunchene, ten pat, kur gaminami BMW automobiliai.
BMW „M3“ automobilis
BMW „M3“ automobilis

Automobilio spalva ir išmarginimai pavadinti „Münchner wirte“. Tikslas, kodėl BMW sukūrė tokį automobilį – parodyti stiprų koncerno ryšį su autosportu, o taip pat su Miuncheno miestu.

Tiesa, tai jau ne pirmas BMW automobilis, papuoštas Miuncheno miesto simbolika, alaus šventei „Oktoberfest“. Pirmasis toks automobilis buvo ne ką išskirtinesnis – BMW M1, sukurtas šventei, vykusiai 1981 metais.

Pagrindinis abiejų automobilių akcentas, tai Bavarijos regiono vėliavos spalvos – žydra ir balta. Be šiomis spalvomis papuošto „kaspino“, ant BMW nupiešti ir kiti Miuncheno simboliais tapę objektai – Olimpinis stadionas „Siegerstor“, bažnyčia „Frauenkirche“ ir pagrindinės BMW atstovybės pastatas – keturi cilindrai.

Automobilis, kurį prieš 34 metus panašiomis spalvomis nudažė Walteris Mauersas teigia: „Nors šie du automobiliai be galo skirtingi, buvo visiškai nesunku perpiešti tą patį ant keturdurio M3, ką prieš 34 metus nupiešiau ant M1“

BMW M3 „Münchner Wirte“, bus eksponuojamas „Oktoberfest“ alaus festivalyje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius