Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brangiausia „Tesla Model S“ pasaulyje: puošta auksu ir blizgučiais

Jei veliūriniai treningai ir vyriškos delninukės jums atrodo kaip stilingo vyro aprangos detalės, tai jums tikriausiai patiks šis automobilis. Tai – „Tesla Model S“. Tiksliau – „Caviar Model Excellence 24K“. Jis kainuoja apie 300 tūkstančių dolerių, bet joks kitas „Tesla“ automobilis taip netrauks dėmesio.
Tesla „Caviar Model Excellence 24K“
Tesla „Caviar Model Excellence 24K“ / Gamintojo nuotr.

„Caviar Model Excellence 24K“ pavadinime užfiksuota ir didelės kainos priežastis – nemaža šio automobilio dalis yra padengta 24 karatų auksu. Netikros grotelės, slenksčiai, ratlankiai – šie akcentai juodame fone atrodo išties labai ryškiai.

Auksas, žinoma, yra labai brangus metalas, bet „Caviar Model Excellence 24K“ jo turi labai nedaug. Nepaisant to, tai – tikras auksas. Ir pasaulyje tikrai atsiras 99 žmonės, kurie pirks šį riboto tiražo automobilį.

Po blizgučiais tai – „Tesla Model S Plaid“ (arba „Plaid+“), kurio kaina įprastai prasideda nuo 113 tūkstančių dolerių. Per maždaug 2 sekundes 100 km/val. išvystantis automobilis tarp įkrovimų nuvažiuoja 627 km. Tai – didelis ir praktiškas elektromobilis. Bet gal kada pagalvojote, kad jam trūksta grotelių?

Dideliu grotelių elektromobiliams nereikia. Taip, jiems reikia aušinti baterijas, salonui reikia vėdinimo. Bet labai didelės grotelės jiems tiesiog nėra reikalingos, nes jie neturi vidaus degimo variklio, kuriam reikėtų oro degimui ir gero aušinimo. Tačiau per šimtą metų mes taip pripratome prie grotelių, kad jų neturintys automobiliai atrodo beveidžiai. Dėl to kai kurie gamintojai elektromobilius puošia grotelių imitacija. „Tesla“ tuo keliu nenuėjo, bet „Caviar Model Excellence 24K“ turi dideles groteles. Aišku, dideles ir paauksuotas.

Viduje aukso detalių mažiau. Bet automobilio interjeras yra išdailintas prabangiomis medžiagomis.

„Caviar“ įprastai auksu ir kitais blizgučiais puošia išmaniuosius telefonus, batus ir žaidimų konsoles. Bus pagaminti 99 tokie „Caviar Model Excellence 24K“ ir galite neabejoti, kad jie bus išpirkti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius