-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dėl pervažos remonto kelionė iš Šiaulių į Kuršėnus bus gerokai ilgesnė

Trečiadienį šiauliečiams kelionė į Kuršėnus bus ilgesnė apie 15 kilometrų ar net daugiau. Nežinantys šios informacijos rizikuoja prie minėtų kilometrų pridėti ir visus iki pervažos įveiktus kilometrus. Atvykstantys nuo Kuršėnų pusės bus įspėjami dar prieš apvažiavimo žiedą.
Uždaryta pervaža
Uždaryta pervaža

Šiaulių savivaldybė praneša, kad trečiadienį (balandžio 17 dieną) nuo 9 iki 18 val. automobiliams bus draudžiama kirsti Vilniaus gatvėje esančią pervažą.

Greta vadinamojo kuršėnkelio autobusų žiedo esančioje pervažoje bus vykdomi remonto darbai. Remontą atliks UAB „Geležinkelio tiesinimo centras“.

Šiauliečius ir mieste dirbančius rajonų gyventojus prašome atkreipti dėmesį į numatomą apribojimą, vadovautis apylankas nurodančiais ženklais ir pasirinkti kitus įvažiavimo ar išvažiavimo iš miesto maršrutus.

Informacijoje nurodoma, kad vingis dėl tokios kliūties gali būti mažiausiai 15 kilometrų. Geriausia būtų važiuoti į Aukštelkės pusę ir apvažiavimu pasukti Kuršėnų link.

Galima apvažiavimą pasiekti ir kitais keliais, tačiau dalis jų yra neasfaltuoti arba gatvės klaidžiai bei nepatogiai veda pro gyvenamuosius privačių namų rajonus.

Skaudžiausiai nusivils tie, kurie iš Pietinio rajono sugalvos važiuoti į Kuršėnus pro kuršėnkelį - teks visą kelią važiuoti atgal, užuot pasukus į aplinkkelį be didesnių nuostolių. Kam patogu, apvažiavimą galima pasiekti ir keliu į Akmenę ar Joniškį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius