Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Draudimo bendrovė eismo įvykiuose gelbėja ne tik žmones, bet ir kartu keliaujančius šunis ar kates

Draudimo bendrovės „PZU Lietuva“ klientai, apsidraudę kasko draudimu, nuo šiol gali būti ramūs ne tik dėl savo transporto priemonės, bet ir dėl joje vežamų naminių gyvūnų, kuriais bus pasirūpinta nelaimės atveju.
Šis šuo automobilyje keliauja pažeisdamas Naujojo Džersio valstijos įstatymus
Šis šuo automobilyje keliauja pažeisdamas Naujojo Džersio valstijos įstatymus / Gamintojo nuotr.

„PZU Lietuva“ nuo šiol po eismo įvykio pasirūpins ne tik vairuotojais bei jų automobiliais, bet ir kartu keliaujančiais keturkojais šeimos draugais – šunimis, katėmis ar kitais vežamais gyvūnais.

„Jei eismo įvykyje vairuotojas ar keleivis patiria sužalojimų ar žūva, pagalbos kelyje paslaugas teikianti bendrovė nuveš naminį gyvūną iki artimiausio gyvūnų viešbučio ar gydyklos. Jei gyvūnas nugaiš dėl eismo įvykio ar gabenant iki gydymo įstaigos, bus pasirūpinta palaikų utilizavimu ir padengiamos jo išlaidos. Taigi nutikus nelaimei vairuotojams ir keleiviams nereikės rūpintis kartu keliaujančiais keturkojais“, – sakė „PZU Lietuva“ Produktų ir rizikos valdymo departamento direktorius Edvardas Skupas.

Vis dažniau šeimos su savo augintiniais išvyksta ilgesnėms kelionėms per kelias Europos šalis. Todėl nutikus eismo įvykiui, žmonėms patyrus sužeidimų, keturkojai keliautojai tampa nemažu papildomu galvos skausmu šeimininkams. E. Skupas pabrėžė, kad „PZU Lietuva“ klientų vežamais gyvūnais  bus pasirūpinta tiek Lietuvoje, tiek visoje Europos teritorijoje. Pagalbos Lietuvoje paslaugos įtrauktos į kasko draudimo sutartis, pagalba užsienyje užsakoma papildomai.

E. Skupas paminėjo, kad už gyvūnų priežiūrą ar gydymą turės susimokėti pats šeimininkas, gavęs informaciją apie tai, kur laikinai gyvena ar yra gydomas jo augintinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius