Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elono Musko mama traukia per dantį sūnų ir jo „Tesla Cybertruck“

Elono Musko mama – Maye Musk – priminė, kad jos sūnus jau nuo 1995-ųjų metų mėgsta taisyti išdaužtus automobilių langus.
Elonas Muskas
Elonas Muskas / Twitter ir E.Musko nuotr.

„Tesla Cybertruck“ šiuo metu yra vienas labiausiai aptarinėjamų elektromobilių pasaulyje ir ypatingai parankus objektas memų kūrėjams.

Ir tas įvykis, kai per „Cybertruck“ pristatymą dužo – nors to ir neturėjo būti – elektrinio pikapo durelių langas, tapo dar vienu diskusijų objektu.

Dabar Elono Musko mama gal ir netyčia, o gal ir tikslingai socialiniame tinkle „Twitter“ pasijuokė iš savo sūnaus ir šios „Cybertruck“ durelių lango dužimo istorijos.

Maye Musk paviešino 1995-aisiais metais darytą nuotrauką, kurioje matome Eloną Muską – dar gerokai iki to, kai jis tapo „Tesla“ vadovu – prie išdaužto automobilio durelių lango.

Maye dar papildomai prie nuotraukos prirašė ir „žmonės sakė, kad tu nieko nežinai apie automobilius“.

Be jokios abejonės, Elono mama puikiai žino tą „Cybertruck“ pristatymo metu nutikusią istoriją ir visas detales, tad toks sūnaus ir paties įvykio pašiepimas žalos susidomėjimui „Cybertruck“ ir išankstiniams užsakymams tikrai neturės.

„Cybertruck“ automobilių jau ir taip yra virš 250 000 išankstinių užsakymų ir kaip rodo pastarųjų savaičių įvykiai – bet kokia informacija apie elektrinį pikapą tik dar labiau didina šiuos skaičius.

Ir kaip į šį mamos pajuokavimą sureagavo Elonas Muskas?

Elonas greitai atsakė į šią mamos žinutę ir teigia, kad „[tuo metu] negalėjau susimokėti už remontą, todėl beveik viską tame automobilyje remontavau susirinkęs iš laužyno. Ironiška, kad aš čia keičiu išdaužtą šoninį durelių langą. Ciklas užsidaro. LOL.“

Kai kurie kiti „Twitter“ vartotojai juokavo, kad „per ketvirtį amžiaus nelabai kas ir pasikeitė“.

Žinoma, Elonas tik juokais pareiškė, jog „ciklas užsidaro“ ir esamos problemos dėl išdužusio „Cybertruck“ durelių lango bus išspręstos.

Juolab, kad pirmosios elektromobilių versijos pasirodys tik 2021-ųjų pabaigoje ir čia jei tik viskas vyks pagal planą. Tad ištaisyti trūkumams laiko dar tikrai yra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius