-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Galimybė pasivažinėti „Ferrari“ ir „Lamborghini“ sugundė šimtus lietuvių

Liepos 16-17 dienos sportinių automobilių fanams bus išties ypatingos. Ketvirtadienį į Lietuvą atvyksta superautomobiliai „Ferrari F458 Italia“ ir „Lamborghini Gallardo“, kuriuos mūsų šalies greičio mėgėjai išbandys „Nemuno žiedo“ ir „Eneos 1000 km lenktynių“ trasose. Automobilius į Lietuvą atveža dovanų platinimo bendrovė „Gera dovana“.
„Ferrari 458 Italia“
„Ferrari 458 Italia“ / autoblog.com nuotr.

„Žinojome, kad Lietuvoje netrūksta greičio gerbėjų, nes įvairios su automobiliais ar motociklais susijusios paslaugos visuomet buvo vienos populiariausių. Tačiau toks didžiulis susidomėjimas galimybe išbandyti „Ferrari“ ir „Lamborghini“ automobilius mus maloniai nustebino – norinčiųjų buvo šimtai, kur kas daugiau nei galėjome pasiūlyti vietų“, – sakė „Gera dovana“ generalinis direktorius Ernestas Vasiliauskas.

Jo teigimu, kaip ir buvo galima tikėtis, didžioji dauguma „Ferrari“ ir „Lamborghini“ automobilius išbandysiančių automanų pasivažinėjimą gavo dovanų nuo draugų ir artimųjų. 

Išbandyti automobilius, kuriuos vairuos profesionalūs lenktynininkai Jonas Gelžinis ir Robertas Kupčikas, galės visi įsigiję ar dovanų gavę šią paslaugą, tačiau pamatyti ir įsiamžinti su „Ferrari“ ir „Lamborghini“ kviečiami visi norintys. Per dvi dienas automobiliai apsilankys net keturiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Palangoje.

Ketvirtadienį nuo 11 iki 14 val. legendiniai „Ferrari F458 Italia“ ir „Lamborghini Gallardo“ įsikurs Vilniaus prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ stovėjimo aikštelėje, prie II-ojo įėjimo. Nuo 18 iki 21 val. šiuos automobilius bus galima išvysti, o paslaugą įsigijusiems ar gavusiems dovanų ir išbandyti Kauno „Nemuno žiedo“ trasoje. Nuo 21 iki 22 val. toje pačioje trasoje vyks „drag“ lenktynės, kuriose lenktynininkai pademonstruos visas šių sportinių automobilių galimybes.   

Penktadienį nuo 11 iki 14 val. „Ferrari F458 Italia“ ir „Lamborghini Gallardo“ bus eksponuojami Klaipėdos „Akropolio“ automobilių stovėjimo aikštelėje. Nuo 19 val. šie sportiniai galiūnai savo galimybes demonstruos Palangos „Eneos 1000 km lenktynių“ trasoje – čia juos išbandys pasivažinėjimo paslaugą įsigiję ar dovanų gavę automanai.   

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius