-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jeremy Clarksonas: „Atleidimas iš „Top Gear“ – mano kvailystė“

Jeremy Clarksonas pripažino, kad atleidimas iš „Top Gear“ buvo jo paties klaida. Tai jis pripažino pirmame jo interviu po prieš mėnesį įvykusio skandalo, kai J. Clarksonas dėl smurto buvo atleistas iš „Top Gear“ komandos.
Jeremy Clarksonas
Jeremy Clarksonas / „Scanpix“ nuotr.

Kalbėdamas „BBC Radio 2“ eteryje su Chrisu Evansu, buvęs laidos apie automobilius vedėjas pripažino, kad „Top Gear“ nebuvimas „paliko didžiulę skylę“ jo gyvenimę, kuri „turi būti užpildyta“.

Jis sakė sulaukęs ne vieno TV prodiuserio skambučio su pasiūlymu perkelti „Top Gear“ komandą į kitą kanalą, tačiau tokių idėjų atsisakė: „Būčiau kvailys, jeigu velčiausi į tai“.

„BBC dirbau 27 metus. Kai išeini po 27 metų, supranti, kad pasaulis pasikeitė. Kai supranti, kaip veikia pasaulis, gali pradėti galvoti, ką daryti“, – kalbėjo J.Clarksonas.

„Šiuo metu aš daug žaidžiu tenisą. Mano dešinė ranka be galo patobulėjo“, – pridūrė jis.

Ketvirtadienį J.Clarksonas pradeda pasaulinį turą „Top Gear Live“ kartu su buvusiais laidos vedėjais Richardu Hammondu ir Jamesu May'umi.

J.Clarksonas buvo suspenduotas ir vėliau išmestas iš BBC kovo mėnesį, kai susimušė su prodiuseriu – po laidos vedėjo smūgio Oisinui Tymonui buvo prakirsta lūpa ir šis turėjo apsilankyti ligoninėje. Kovo 25-ąją BBC paskelbė, kad J.Clarksono kontraktas dėl TV laidos „Top Gear“ vedimo nebus pratęstas.

Tai buvo mano kūdikis, aš jį dievinau. Dirbau naktimis ir kreipiau dėmesį į smulkiausias detales. Ir kai staiga to daugiau daryti nebegali...

Daugiau nei milijonas populiariojo TV laidos vedėjo gerbėjų pasirašė peticiją, raginančią grąžinti jį į darbą, tačiau BBC generalinis direktorius Tony Hallas tepasakė, kad „linija buvo peržengta“ ir „negali vienam žmogui būti taikomos vienos taisyklės, o kitam – kitokios“.

„Top Gear“ turi 350 milijonų žiūrovų visame pasaulyje ir yra vienas vertingiausių BBC turimų prekės ženklų – jo pardavimų pajamos per metus siekia apie 50 mln. svarų.

„Tai buvo mano kūdikis, aš jį dievinau. Dirbau naktimis ir kreipiau dėmesį į smulkiausias detales. Ir kai staiga to daugiau daryti nebegali... Aš buvau labai liūdnas“, – Ch.Evanso laidoje kalbėjo buvęs „Top Gear“ vedėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius