-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje vasaros sezoną uždarė išskirtiniai automobiliai

Baigiantis šiltajam sezonui garažuose uždaromi iki kito sezono įvairūs išskirtiniai automobiliai, bet paskutiniam išvažiavimui į „Memel motor fest“ parodą įvairūs automanai iš visos Lietuvos susirinko ten, kur jį ir atidarė – į Klaipėdą. Rugsėjo 9 dieną „Inchcape“ automobilių salone susirinko gausus būrys automobilių ir dar daugiau žiūrovų.
„Memel motor fest 2017“ akimirka
„Memel motor show 2017“ akimirka
Temos: 2 Tiuningas Klaipėda

Praėjusį savaitgalį automobilininkų vasaros sezono uždarymas „Memel motor fest“ buvo išties išskirtinis. Pirmą kartą jis vyko ne po atviru dangumi, o automobilių salone. Organizatoriai subūrė įvairaus spektro automobilius ir įgyvendino savo šių metų atidarymo šūkį: Klaipėda – automobilių kultūros sostinė 2017!

Renginio metu kartu su automobilių ekspozicija vyko ir foto drobių paroda bei aukcionas. Nuotraukose buvo užfiksuotos įspūdingiausios ir įdomiausios atidarymo akimirkos, o aukciono metu parduodant jas surinkti pinigai buvo paaukoti vaikų namams „Rytas“. Viso aukciono dalyviai surinko 500 Eur, kurie kitą dieną po renginio buvo nugabenti pačių dalyvių į vaikų namus.

Renginio metu buvo apdovanoti sezono geriausieji šešiose nominacijose. Tai geriausias klasikinis automobilis, geriausio salono automobilis, sportiškiausias automobilis, geriausias „stance“ tipo automobilis ir geriausios viso 2017 metų automobilis. Pastaruoju tapo kauniečio Tautvydo Malecko „Mercedes-Benz S420“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius