Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Los Andželo policija ieško „skraidančios Teslos“: skandale minimas ir lietuvis

„NBC News“ rašo apie keistą incidentą. Nufilmuoto ir į „TikTok“ įkelto „Tesla“ avarijos-triuko metu buvo apgadinti du automobiliai. JAV puikiai žinomas lietuvis „influenceris“ Dominykas Zeglaitis neva prisiėmė atsakomybę už šį pavojingą incidentą. Tačiau kiti „influenceriai“ sako, kad lietuvio avarijos metu sekmadienį „Tesloje“ nebuvo. Tiesą išsiaiškins policija.
Visiškai sumaitotas „Tesla Model S“
Asociatyvinė nuotr. / Twitter nuotr.

Los Andželo policija už informaciją apie avarijos kaltininką siūlo 1000 Eur.

Avarija įvyko „Tesla“ įsibėgėjus ir pašokus nuokalnėje, statumu garsėjančioje Los Andželo Baxster gatvėje. Po šuolio nusileidusi nuomota „Tesla“ kliudė du automobilius ir šiukšlių konteinerius. Kaltininkas automobilį paliko įvykio vietoje. Filmuotą medžiagą pamatysite NBC News puslapyje:

VIDEO: Watch: Driver Wanted In 'Flying Tesla' Stunt That Ended In Hit-And-Run Crash

Prieštaringai vertinamas D.Zeglaitis, ankčiau priklausęs Davido Dobriko „Vlog Squad“ komandai, paskelbė incidento vaizdo įrašus savo socialinės žiniasklaidos paskyrose, taip pat ir „TikTok“. Įrašą peržiūrėjo 11 mln. sekėjų. Vėliau ji ištrintas. Tačiau kai kurie „influenceriai“ užginčijo, kad triuką atliko lietuvis.

D.Zeglaitis atsakomybę už incidentą prisiėmė savo „TikTok“ profilyje, kur jis turi 2,7 mln., rašo „NBC News“.

„Aš ką tik sudaužiau savo naująją Teslą“, – rašė jis virš vaizdo įrašo, kuriame jis sėdi prie vairo prieš nufilmuojant oru skrendantį automobilį.

Kitame vaizdo įraše D.Zeglaitis tvirtino, kad vairuodamas buvo neblaivus. Jis taip pat paskelbė vaizdo įrašą, kuriame pašiepia Los Andželo policijos departamentą ir rašė: „LAPD nepatiko mano triukas“, o fone skambėjo N.W.A daina „F- – – Tha Police“.

Lietuvis į skandalus yra patekęs ir anksčiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius