-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Motociklininkai kartu su pareigūnais trasoje tobulino praktinius vairavimo įgūdžius

„Motociklas – tokia transporto priemonė, kurios vairuotojas privalo ne tik gerai išmanyti Kelių eismo taisykles, bet ir turėti puikius praktinius vairavimo įgūdžius tam, jog saugiai ir efektyviai valdyti motociklą“, – teigė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai, susirinkę į motociklų vairuotojams skirtą praktinę pamoką „Nemuno žiedo“ trasoje, rašoma pranešime.
Mokymų akimirkos
Mokymų akimirkos / Kauno VPK nuotr.

Pareigūnai ne tik siekia, kad keliuose nebūtų skaudžių eismo įvykių, užtikrina eismo saugumą, bet ir patys nuolatos lavina praktinius vairavimo įgūdžius. Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybos pareigūnai bendradarbiaudami su vairavimo mokykla UAB „ARV-Auto“, „NAVAS Racing Club“ ir „Nacionalinis žiedas“, rugsėjo 27 d. organizavo renginį, skirtą motociklus vairuojantiems asmenims. Mokymai buvo skirti ne tik pareigūnams, bet ir visiems gyventojams, norintiems pagerinti motociklo valdymo įgūdžius.

Mokymuose dalyvavo ne tik Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybos pareigūnai, bet ir Lietuvos kelių policijos tarnybos, taip pat Vilniaus, Klaipėdos, Šiaulių, Utenos bei Telšių apskričių vyriausiųjų policijos komisariatų Kelių policijos pareigūnai.

Ketvirtadienį „Nemuno žiede“ susirinkusiems dviračių transporto priemonių vairuotojams teorines žinias apie motociklo valdymą dėstė Linas Navickas, „Navas Racing Club“ vadovas, o praktinius mokymus vedė Vidas Stankevičius – Lietuvos plento žiedo čempiono titulą turintis sportininkas.

VIDEO: Motociklininkai kartu su pareigūnais trasoje tobulino praktinius vairavimo įgūdžius

„Kelyje visi esame lygūs ir tiek automobilių vairuotojai, tiek pėstieji, tiek motociklininkai privalo laikytis Kelių eismo taisyklių. Nei vienas nenorime patekti į jokį eismo įvykį, tad turimų įgūdžių tobulinimas yra būtinas kiekvienam atsakingam bei sąmoningam bet kokios transporto priemonės valdytojui“, - priminė Kauno apskrities policijos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius