-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Naktį iš rugsėjo 13 į 14 d. Laisvės prospekte keisis viešojo transporto eismo organizavimas

SĮ „Susisiekimo paslaugos“ informuoja, kad nuo rugsėjo 13 d. 22 val. iki rugsėjo 14 d. 8 val. dėl avarinių tinklų remonto darbų Laisvės pr. 10 laikinai bus draudžiamas transporto eismas – jis bus nukreipiamas Erfurto ir Oslo gatvių apylanka, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Vilniaus autobusas
Vilniaus autobusas / „Susisiekimo paslaugos“ nuotr.

Viešojo transporto eismas Laisvės pr. vyks pagal esamus eismo tvarkaraščius, išskyrus 101N maršruto autobusų ir į parką Eišiškių plente grįžtančių 4G maršruto autobusų. Atsižvelgiant į šiuos eismo ribojimus nuo rugsėjo 13 d. 23.30 val. iki rugsėjo 14 d. 5 val. keisis 101N autobusų maršruto bei į parką grįžtančio 4G autobusų maršruto trasos.

Kaip keisis autobusų maršrutų trasos?

101N maršruto autobusai iš Fabijoniškių iki stotelės Lazdynai kursuos įprasta trasa, o toliau suks į Erfurto gatvę ir Oslo gatve grįš į įprastą trasą. Važiuodami pakeista trasa autobusai papildomai stos stotelėse – Lazdynai (Erfurto g. link stoties), Žėručio, Lazdynų seniūnija, Lazdynų ligoninė bei Šiltnamių. Kursuodami pakeista trasa autobusai nestos stotelėse LITEXPO bei Miškiniai (Centro kryptimi). Iš Saulėtekio į Fabijoniškes autobusai važiuos įprasta trasa.

„Susisiekimo paslaugos“ nuotr./101N autobusas
„Susisiekimo paslaugos“ nuotr./101N autobusas

4G maršruto autobusai iš Pilaitės kursuodami į autobusų parką Eišiškių plente, iki stotelės Lazdynai kursuos įprasta trasa, o toliau suks į Erfurto gatvę ir Oslo gatve grįš į įprastą trasą. Važiuodami pakeista trasa autobusai papildomai stos stotelėje Lazdynų ligoninė.

„Susisiekimo paslaugos“ nuotr./4G autobusas
„Susisiekimo paslaugos“ nuotr./4G autobusas

Su pakeistomis viešojo transporto maršrutų trasomis ir eismo tvarkaraščiais jau nuo rugsėjo 11 d. bus galima susipažinti interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt. Viešojo transporto eismą realiu laiku keleiviai bet kada gali stebėti apsilankę interneto tinklalapyje www.stops.lt, mobiliuoju telefonu (m.stops.lt) arba mobiliosiose programėlėse m.Ticket ar Trafi. Specialūs informaciniai pranešimai apie viešojo transporto darbo organizavimo pakeitimus taip pat bus skelbiami pačiuose autobusuose, troleibusuose ir stotelėse, o bendroji informacija apie trasų pakeitimus skelbiama viešojo transporto švieslentėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius