Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija šįkart įsigijo dešimt nežymėtų KIA

Lietuvos policija savo „Facebook“ paskyroje pranešė, kad jų technikos arsenalas ir vėl papildytas naujais automobiliais. Šįkart pareigūnams bus skirta dešimt naujų „KIA Ceed“.
Naujieji policijos „KIA“
Naujieji policijos „KIA“ / Lietuvos policijos nuotr.

„Policijos automobilių parką sudaro apie 1700 tarnybinių automobilių. Kasmet mūsų skiriamos lėšos parko atnaujinimui realiai yra daugiau nei dvigubai mažesnės nei esantis poreikis“, – rašoma prie pranešimo Lietuvos policijos „Facebook“ paskyroje.

Naujieji policijos „KIA Ceed“ aprūpinti 1,5 litro turbobenzininiais varikliais, pasiekiančiais 160 arklio galių, kuri į ratus perduodama per automatinę transmisiją. Visi hečbekai turi LED žibinrus, klimato kontrolės sistemą.

Naujieji automobiliai bus skirti ne viešam patruliavimui. Juose sumontuoti paslėpti švyturėliai, garsinė signalizacija-sirena, vaizdo, garso ir duomenų perdavimo įranga.

Tai jau antrasis policijos automobilių parko papildymas per maždaug dvi savaites. Lapkričio pabaigoje policija pranešė įsigijusi dešimt „Renault Megane“, kurie taip pat nepažymėti policijos spalvomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius