Pratęsus karantiną, „Regitra“ informuoja apie praktikos egzaminų tvarką

Vyriausybei priėmus sprendimą pratęsti karantiną ir esamus ribojimus dėl praktikos egzaminų, jie „Regitroje“ kol kas nebus atnaujinami. Šiuo metu praktikos egzaminų vykdymas sustabdytas iki kovo 31 d., tačiau ši data gali keistis Vyriausybei priėmus atskirus sprendimus dėl karantino sąlygų švelninimo, rašoma pranešime žiniasklaidai.
 „Regitra“ vairavimo instruktorius
„Regitra“ vairavimo instruktorius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Atsižvelgiant į tai, kad situacija gali pasikeisti, kaip ir iki šiol, egzaminai bus atšaukiami etapais. Klientams daryti nieko nereikia, nes šis procesas vyksta automatiškai. Kiekvienas apie atšauktą egzaminą yra informuojamas asmeniškai SMS žinute.

Jei bus priimtas sprendimas praktikos egzaminų veiklą atnaujinti anksčiau, „Regitra“ klientus apie tai informuos interneto svetainėje ir socialiniuose tinkluose.

Pastebėtina, kad teorijos egzaminai vyksta toliau laikantis saugumo reikalavimų.

Pratęstas teorijos egzaminų rezultatų ir pradedančiųjų vairuotojų pažymėjimų galiojimas

Svarbu priminti ir tai, jog būsimiems vairuotojams, kuriems teigiamas teorijos egzamino rezultatas baigė arba baigs galioti ekstremalios situacijos metu, galiojimo terminas pratęsiamas ekstremalios situacijos paskelbimo laikotarpiui ir dar 6 mėnesiams po jo pabaigos. Taip siekiama sudaryti galimybę visiems būsimiems vairuotojams suspėti vėliau išlaikyti praktikos egzaminą.

Taip pat „Regitra“ pradedantiesiems vairuotojams, kurių vairuotojo pažymėjimai baigia galioti per karantiną, pratęsė jų galiojimo terminą karantino laikotarpiui ir dar 45 d. po jo pabaigos. Šis pakeitimas aktualus tiems, kurie, neturėdami 2 metų vairavimo patirties, pažeidė Kelių eismo taisykles ir turi per vienus metus nuo pažeidimo padarymo dienos baigti papildomus mokymus.

Būsimi vairuotojai dar daugiau šiuo metu aktualios informacijos gali rasti „Regitros“ interneto svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius