-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Regitra“ didina pajėgumus: Vilniuje priims daugiau B kategorijos praktikos egzaminų

„Regitra“ didina pajėgumus ir nuo pirmadienio Vilniuje priims daugiau B kategorijos praktikos egzaminų. Dabar jie bus vykdomi iš dviejų egzaminų punktų – ne tik Lentvario g. esančio pagrindinio miesto filialo, bet ir kito – Avižienų – padalinio.
„Regitra“
„Regitra“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Kaip nurodoma pranešime žiniasklaidai, naujosios egzaminavimo vietos adresas yra Senasis Ukmergės kelias 4, kur iki šiol buvo teikiamos transporto priemonių registravimo ir vairuotojo pažymėjimų išdavimo paslaugos. Užsiregistruoti į čia vyksiančius egzaminus galima jau nuo šiandien, gegužės 8 d. Vietos bus pildomos palaipsniui visam gegužės mėnesiui.

Toks sprendimas priimtas siekiant padidinti laisvų egzaminų vietų skaičių ir užtikrinti saugumą, skaidant klientų srautus.

„Matome, kad B kategorijos egzaminų poreikis sostinėje yra didesnis nei kituose miestuose. Nors laisvų vietų atsiranda, jos pakankamai greitai užsipildo. Todėl nusprendėme padidinti pajėgumus, tačiau turėjome nepamiršti ir svarbiausio dalyko – saugumo. Dėl šios priežasties papildomus egzaminus laikinai priimsime kitame miesto padalinyje ir taip išvengsime didesnio klientų susibūrimo vienoje vietoje“, – sako „Regitros“ generalinio direktoriaus pavaduotojas Saulius Šuminas.

Luko Balandžio / 15min nuotr./„Regitros“ direktoriaus pavaduotojas Saulius Šuminas
Luko Balandžio / 15min nuotr./„Regitros“ direktoriaus pavaduotojas Saulius Šuminas

Karantino laikotarpiu Vilniuje per dieną vidutiniškai įvyksta per 50 B kategorijos praktikos egzaminų. Nuo kitos savaitės, pradėjus egzaminuoti dar viename padalinyje, šis skaičius išaugs iki maždaug 64 ir vėliau bus dar didinamas atsižvelgiant į situaciją.

„Kaip jau turbūt visiems žinoma, B kategorijos egzaminas vyksta realiame eisme, tad egzaminavimo aikštelė nėra reikalinga. Todėl šios kategorijos vairuotojus priimti ir egzaminuoti galime gana mobiliai. Pasižiūrėsime, kaip su šia naujove seksis Vilniuje. Svarstysime ir apie tokio sprendimo įgyvendinimą Kaune“, – teigia S.Šuminas.

Primename, kad „Regitra“ nuo šio pirmadienio atnaujino visų kategorijų teorijos bei praktikos egzaminus. Jų metu imamasi visų būtinųjų apsaugos priemonių. Pavyzdžiui, teorijos egzaminų klasėse ribojamas žmonių skaičius, jog būtų užtikrintas didesnis atstumas tarp egzaminuojamųjų, o egzaminų automobiliuose įrengtos pertvaros, atskiriančios klientą nuo egzaminuotojo.

Atvykstančių į egzaminus prašoma laikytis bendrųjų saugumo reikalavimų. Prieš egzaminą asmenims matuojama kūno temperatūra. Egzaminų metu būtina dėvėti veido kaukę ir pirštines. Išsamius saugumo reikalavimus galima rasti čia.

Būsimi vairuotojai taip pat kviečiami būti sąmoningais ir saugoti vieni kitus. Pasijutus blogai ar pajutus kokius nors ligos simptomus, prašoma atšaukti egzaminą. Be to, jei asmuo priklauso rizikos grupei, egzamino laikymą rekomenduojama atidėti vėlesniam laikui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius