-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Regitros“ Panevėžio filiale egzaminai vyks kitaip, sukčiauti bus sunkiau

Naujo standarto būsimų vairuotojų teorijos žinių patikrinimui skirta klasė, šiuolaikiškesnės patalpos ir visos paslaugos vienoje vietoje. Būtent tokios naujovės jau nuo pirmadienio „Regitros“ klientų laukia naujose Panevėžio filialo patalpose, kurių adresas išlieka Pramonės g. 12, rašoma pranešime.
„Regitros“ Panevėžio filialas
„Regitros“ Panevėžio filialas / Regitros nuotr.

Šiame padalinyje teikiamos visos „Regitros“ paslaugos: transporto priemonių registracijos, vairuotojo pažymėjimų išdavimo ir vairuotojų egzaminavimo.

„Naujosios patalpos yra patogesnės ir pritaikytos klientų poreikiams. Prieš tai tam tikros paslaugos buvo teikiamos kitame netoliese esančiame pastate, o nuo šiol viskas bus pasiekiama vienoje vietoje. Pirmame aukšte aptarnaujami klientai, kuriems reikalingos transporto priemonių registracijos ir vairuotojo pažymėjimų išdavimo paslaugos, antrame – įsikūrusi teorijos egzaminavimo klasė, kuri įrengta pagal naujus standartus. Pastatas taip pat visiškai pritaikytas asmenims su negalia“, – sako „Regitros“ Panevėžio filialo direktorius Rytis Polikauskas.

Pokyčiai teorijos egzaminų klasėse

Panevėžio filiale teorijos egzaminų klasė jau įrengta pagal naujus standartus. Būsimi vairuotojai čia sėdės ne eilėmis, o puslankiu. Jiems įrengtos ir specialios spintelės asmeninių daiktų saugojimui, jog egzamino metu netrukdytų jokie pašaliniai daiktai.

Taip pat siekiant užtikrinti dar didesnę sukčiavimų prevenciją, kiekvienoje egzamino vietoje įrengtos vaizdo stebėjimo kameros.

Ateityje taip pat svarstoma apie galimybę teorijos egzaminus vykdyti nenutrūkstamu srautu – tai paspartintų egzaminavimo procesą. Kitaip tariant, nebūtų sudarinėjamos konkrečios asmenų grupės tam tikrai valandai: vienam asmeniui baigus egzaminą, į jo vietą galėtų iš karto ateiti kitas.

Nauji teorijos egzaminų klasės standartai atitinkamai bus diegiami ir kituose atnaujinamuose padaliniuose, pavyzdžiui, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

Nors karantinas baigėsi, klientai ir toliau kviečiami dėl vizito padalinyje užsiregistruoti iš anksto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius