Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Remigijus Šimašius teigia žinantis, kaip sutvarkyti parkavimo prie daugiabučių problemą

Ką daryti jeigu automobiliai parkuojami vos ne laiptinėse, „Žinių radijo“ laidoje „Noriu būti meras“ klausytoja Elena paklausė kandidato į Vilniaus miesto mero postą, liberalo, Seimo nario Remigijaus Šimašiaus.
Remigijus Šimašius (130)
Remigijus Šimašius (130) / BFL nuotr.

„Tai yra elementarios tvarkos ir priežiūros trūkumas. Aš matau, kad žmonės, kurie gyvena daugiabučiuose namuose ir turi kiemus, tačiau jiems neleidžiama normaliai susitvarkyti automobilių statymo. Neleidžia biurokratija. Ne kartą ir pačiam tai teko patirti. Kai žmonės sugalvoja pasidaryti uždarą kiemą, su vartais ar kita blokavimo priemone, kurią galėtų atsidaryti tik to namo gyventojai, tai prasideda detalieji planai ir panašiai“, – dėstė R.Šimašius.

„Aš panaikinčiau visą biurokratiją, kad žmonės galėtų patys spręsti, kokia jų kieme turėtų būti parkavimo tvarka. Taip pat manau, kad savivaldybė galėtų paremti finansiškai ir savivaldybės policija pasiektų ir visus rajonus, bei prasižengėlius baustų“, – siūlė kandidatas į sostinės mero postą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius