Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ruošiamasi tvarkyti valstybinės reikšmės krašto kelią Neringoje

VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcija (toliau – Kelių direkcija) per šių metų vasarą atliks valstybinės reikšmės krašto kelio Nr. 167 Smiltynė–Nida projektinius tyrinėjimus. Gavus priešprojektinių tyrinėjimų duomenis, bus parinkta keliui tvarkyti tinkamiausia remonto rūšis. Tvarkyti kelią yra būtina dėl blogos jo dangos būklės. Planuojama, kad kelio dangos sutvarkymo darbai vyks 2023–2024 m., rašoma pranešime.
Eilės prie kelto
Eilės prie kelto / Neringos gyventojų nuotr.

Vidutinis metinis paros eismo intensyvumas valstybinės reikšmės krašto kelyje Nr. 167 Smiltynė–Nida praėjusiais metais siekė beveik 1,7 tūkst. aut/parą. Tačiau liepos–rugpjūčio mėnesiais eismo intensyvumas išauga iki daugiau kaip 3 tūkst. aut/parą.

Atskiri valstybinės reikšmės krašto kelio Nr. 167 Smiltynė–Nida ruožai, vadovaujantis Rekonstruotinų ir remontuotinų valstybinės reikšmės kelių ruožų vertinimo ir prioritetinės eilės sudarymo metodika, yra įtraukti į tvarkytinų ruožų sąrašus. Kelių direkcija tvarko krašto kelius pagal viešai paskelbtas prioritetines eiles ir atsižvelgdama į Kelių priežiūros ir plėtros programos lėšas.

Vieniems ruožams, esantiems prioritetinėje eilėje, jau sudarytos sutartys, pagal kurias jie bus rekonstruojami, kitiems ruožams skelbiami viešieji pirkimai projektams parengti, vyksta projektavimas, atliekami tyrimai, taip pat vykdomi rangos darbų viešųjų pirkimų konkursai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius