Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinės Gedimino prospekte ant stulpelio „pakibo“ dar vienas automobilis, sužalota mergina

Pirmadienį Vilniaus Gedimino prospekte ant savaitgaliais ir vakarais eismą ribojančio stulpelio „pakibo“ automobilis „Toyota“. Tai jau antras toks atvejis pastaruoju metu, praėjusią savaitę lygiai tas pats nutiko „Mini Cooper“ vairuotojai. Nors teigiama, kad taip neturėtų atsitikti, abu kartus saugumo sistemos nesuveikė.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min skaitytojo Lauryno nuotr.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities policija, apie 19 val. 15 min. „Toyota“ vairuotoja nulaužė stulpą, skirtą užtverti kelią.

Pati moteris aiškino, kad ji važiavo nuo Vrublevskio gatvės pusės, kai pakilęs apsauginis stulpelis trenkėsi į jos automobilį.

Dėl to buvo apgadinta „Toyota“, o 1971 m. gimusi moteris sužalota. Ligoninėje jai nustatyta krūtinės ląstos ir galvos sumušimai, ji išleista gydytis į namus.

Identiška situacija nutiko praėjusį trečiadienį, šiek tiek po 19 val. „Mini Cooper“ vairavusi vairuotoja važiavo Gedimino pr., kirsdama sankryžą su Vilniaus gatve, kai staiga pajuto smūgį, automobilis pasisuko, iššovė oro pagalvės. Iš pradžių pagalvojusi, kad su kažkuo susidūrė, tik vėliau moteris suprato, kad jos mašina pakibo ant vieno iš apsauginių stulpelių.

Šie stulpeliai riboja eismą Gedimino pr. dalimi tarp Vilniaus ir T.Vrublevskio gatvių. Jie pakyla kiekvieną vakarą ir nuleidžiami paryčiais, tik savaitgaliais automobiliams važiuoti draudžiama visą parą.

Tuomet Vilniaus savivaldybės įmonės „Susisiekimo paslaugos“ atstovai aiškino, kad stulpeliai pakyla maždaug 19 val., kai pradedamas riboti eismas.

Prie stulpelių įrengtos indukcinės kilpos, kurios turėtų reaguoti į automobilius ir neleisti stulpeliams „pakabinti“ transporto priemonių. Visgi jos abu kartus nesuveikė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius