Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinės gyventojai švenčių laikotarpiu raginami keliauti viešuoju transportu

Artėjančių didžiųjų švenčių metu vilniečius ir miesto svečius prie sostinės Kalėdų eglučių Katedros ir Rotušės aikštėse SĮ „Susisiekimo paslaugos“ kviečia vykti viešuoju transportu, o užsibuvus namo grįžti naktiniais autobusais. Naujųjų metų naktį vilniečiai taip pat kviečiami palikti automobilius namuose ir rinktis viešąjį transportą.
Viešasis transportas
Viešasis transportas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Į Vilniaus miesto centrą šventinėmis dienomis atvykti bus galima 2-ojo, 3-iojo, 4-ojo, 6-ojo, 12-ojo, 14-ojo, 17-ojo, 20-ojo maršrutų troleibusais ir 1-ojo G, 10-ojo, 11-ojo, 33-iojo, 53-iojo, 88-ojo maršrutų autobusais“, – rašoma pranešime žiniasklaidai.

Naktinių maršrutų autobusai – 88N Oro uostas–Centras–Europos aikštė, 101N Saulėtekis–Žygimantų g.–Savanorių–Laisvės pr.–Fabijoniškės, 102N Pilaitė–Žvėrynas–Žygimantų–Maironio g.–Stotis, 103N Santariškės–Didlaukio–Kalvarijų–Pylimo g.–Stotis–Gerosios Vilties st., 104N Ateities–Žirmūnų–Pylimo g.–Naujininkai ir 105N Pašilaičiai–Šeškinė–Konstitucijos pr.–Žygimantų g.–Polocko st. – važiuos naktį iš gruodžio 25 į 26 d. ir iš gruodžio 31 į sausio 1 d. Į reisus išvažiuos talpesni – triašiai autobusai, o 1 eurą kainuojantį kelionės bilietą bus galima įsigyti tik iš vairuotojo.

„Skatiname savo kelionėms į miesto centrą rinktis viešąjį transportą, o namo saugiai ir patogiai grįžti naktiniais autobusais – jie šiemet važiuos ne tik Naujųjų metų, tačiau ir Kalėdų naktį iš gruodžio 25 į 26 dieną“, – teigia SĮ „Susisiekimo paslaugos“ Bendrųjų reikalų departamento vadovas, sako Vaidotas Meškauskas, vykdantis direktoriaus funkcijas.

Vilniečiams ir miesto svečiams, nusprendusiems į miesto centrą šventinėmis dienomis vykti savo automobiliu, dėl didelių eismo srautų SĮ „Susisiekimo paslaugos“ siūlo aplenkti gatves aplink Katedros aikštę ir pasistatyti automobilį netoliese esančiose Upės, Žvejų ir Maironio gatvėse, taip pat automobilių stovėjimo aikštelėse – Gedimino pr. 9A, Tilto g. 14, T. Kosciuškos g. 1A, prie Tymo turgaus.

Taip pat kviečiama naudotis „Statyk ir važiuok“ aikštelėmis Ukmergės g. 246 (šalia PC „Senukai“), Sėlių g. 62 (Žvėryne) ir V. Gerulaičio g. 1 (priešais verslo centrą „Technopolis“), o palikus savo automobilį jose į miesto centrą patogiai atvykti viešuoju transportu.

Gruodžio 24, 25, 26, 31 ir sausio 1 d. visas Vilniaus viešasis transportas važiuos sekmadienio ir šventinės dienos tvarkaraščiu.

Informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje, socialiniame tinkle „Facebook“, mobiliaisiais telefonais (m.stops.lt), darbo valandomis – ir telefonu (8 5) 210 7050.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius