Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Subaru“ vairuotojai aiškinosi, kiek galios likę po jų automobilių variklių gaubtais

Savaitgalį „Subaru“ automobilių savininkai iš Vilniaus, Varėnos, Merkinės, Panevėžio ir kitų miestų skubėjo į „1nsane Chip Tuning“ dirbtuves, kur vyko „Subaru Dyno Day“ arba kitaip tariant, arklių skaičiavimas po varikio gaubtu, rašoma „Subaru“ klubo pranešime spaudai.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / „Subaru“ klubo / Jolantos Iselionienės nuotr.
Temos: 1 Subaru

Ant specialaus stendo buvo aiškinamasi, kiek arklio jėgų ir sukimo momento niutonmetrais dar turi klubo narių automobiliai.

Atmink, kuo daugiau arklių po variklio gaubtu – tuo daugiau atsakomybės veži.

Artėjant žiemai nemaža dalis „Subaru“ automobilių savininkų, kurie įvairiais burtais „užbūrę“ savo automobilių variklius, panoro pasitikrinti, kiek arklių dar liko. Ar dar yra resursų variklio tobulinimui, ar jau laikas stengtis sugaudyti „pabėgusius arklius“.

Po galios matavimo vieni džiaugėsi rezultatais, o kiti jau suko galvas, ką reikės tobulinti automobilyje, kad būtų pateisinti lūkesčiai.

Šį renginį organizavo „Subaru Klubas“, kuris propaguoja saugų vairavimą ir „arklius“ paganyti visada siūlo klubo organizuojamuose renginiuose.

„Atmink, kuo daugiau arklių po variklio gaubtu – tuo daugiau atsakomybės veži! “ – pasakojo Jolanta Iselionienė renginio organizatorė „Subaru Klubo“ prezidentė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius