Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Techno classica Essen“ istorinės technikos parodoje – automobiliai už milijonus

Jau eilę metų Vokietijoje, Eseno mieste vykstanti istorinės auto-moto technikos paroda (Techno Classica Essen) yra tituluojama pačia didžiausia tokio pobūdžio parodų Europoje. Balandžio 6-10 dienomis vykusi 28-oji paroda pritraukė daugiau kaip 1250 dalyvių iš daugiau kaip 30 šalių, taip pat ir iš Lietuvos.
Lamborghini Countach LP
Lamborghini Countach LP / „Retromobile“ nuotr.

Asociacijos „Retromobile“ kolektyvas lankėsi šioje parodoje bei turėjo puikią progą įsigilinti į istorinės auto-moto technikos kainas, transporto techninę būklę, paruošimo lygį.

Parodoje siūlomos istorinės technikos kainos nuo realių rinkos kainų kai kuriais atvejais yra didesnės net 30-40 procentų. Dėl to nieko nestebina atviros derybos tiesiog ekspozicinėse salėse.

„Retromobile“ nuotr./Mercedes Benz Studie CW311
„Retromobile“ nuotr./Mercedes Benz Studie CW311

Kaip ir prieš tai buvusiose parodose, šiuolaikinių automobilių gamintojai „Audi“, „Mercedes-Benz“, „Škoda“, „Peugeot“ ir kiti ekspozicijose pristato savo istorinius eksponatus, nevengdami demonstruoti naujausių modelių, tokiu būdu reklamuodami savo produkciją.

Keletas transporto priemonių kainų parodos metu: „Audi Quattro“ kaina 38 900 Eur., „Citroen DS19 Cabrio“ kaina 99 500 Eur., „Mercedes-Benz 280 SE“, 1975 m kaina 20 000 Eur., „Porsche 935 Kremer“ kaina 2 mln. Eur, „Ferrari GT – GTO Scaglietti“ kaina 975 000 Eur., „Chalmers Detroit Model K 30 Touring Car“ kaina 174 500 Eur., „Lamborghini Countach LP“ kaina 590 000 Eur.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius