Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trasose naudojamas padangas pritaikė kasdienėms kelionėms

„Goodyear“ sukūrė naujos kartos Ultra High Performance (UHP) padangas „Eagle F1 Asymmetric 5“ – aukščiausios kokybės įvairioms kelio dangoms tinkančias vasarines padangas. Panaudojant inovatyvias technologijas buvo pagerinti stabdymo šlapiame kelyje ir valdymo sausame kelyje rodikliai, važiavimo komfortas išliko nepakitęs, rašoma pranešime.
Žieminių padangų bandymai.
Žieminių padangų bandymai. / Gamintojo nuotr.

Pagrindinis sėkmės raktas – itin kokybiškas gumos mišinys, taip pat padidintas sąlyčio su keliu plotas, kuris paprastai būdingas trasose naudojamoms padangoms. Dėl pastarosios savybės stabdymo kelias šlapiame kelyje yra 4 proc. trumpesnis lyginant su „Eagle F1 Asymmetric 3“.

„Goodyear“ stengėsi optimizuoti automobilio valdymą mažinant protektoriaus rašto įlinkį. Dėl to automobilio valdymas posūkyje tapo lengvesnis, užtikrintas aukštas sukibimo lygis ir efektyvumas, lygus pagreitėjimas. Visos šios savybės pagerina vairavimą sausame kelyje, taip pat vairavimas tampa efektyvesnis ir teikiantis daugiau pasitikėjimo.

Iki šių metų gegužės mėnesio bus pristatytas 51 SAV, dar 10 bus pristatyta 2019 m. antroje pusėje. Rinkai bus pristatyti 17–22 colių skersmens, 205–315 mm pločio ir 50–25 profilio padangos, jos bus skirtos įvairiems „Volkswagen Golf“ modeliams, taip pat tokių prabangių automobilių kaip C klasės „Mercedes“ ir BMW 3 modeliams bei standartiniams „Porsche 911“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius